Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Almeida, Selçuk ve Sneijder'in ara paslarına koşacak tarzda bir oyuncu mu?

2. Umut-Almeida ikilisi nedir?

3. Kullandığın tinerin markası ne?

boya_tiner_ambalajlari.png

Şu anda marka kaliteli forvet alacağını mı düsünüyorsun ? Tüm Ligler başladı 1 günden az süre var kimi satacaklar klüpler yerlerini oyuncu alamazlar sattıklarının sağda sol kalan oynamayan oyuncuları iteleyecekler bize yine yalan mı ve cocuksun herhalde uslübundan bunu anlıyorum ergen ergen konusmaya devam et , umut almedia ikilisi diye birşey yok onu örnek icin verdim , Pandev Almedia oynamayan oyuncuları kitleyecekler zaten bunun başka alternatifimi var en iyi yolu 3 m lik adama 6-7 m verir alırsın oda hikaye.

ontivetonun göz önünde olmasi iyi oldu denk gelirsem izlerim maclari

iyi oynarsa gelecek sene bankomuz olur

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Liverpool 4-3-1-2 oynuyor ama kanatlardan da deli gibi geliyorlar

Derken gol de geldi kanattan

tapatalk

bu cirino iyiymiş videolarda tabi hayroviç e de iyi demiştik adamı bir izledim bundan Galatasarayımıza topçu olmaz dedim ağır adamdı inşallah iyi birini alırlar bence de pato ve pandev e göre Almeida daha iyi neden çünkü bize duvar olacak adam lazım takımı ileri taşıyacak ama Almeida gelmez bu saatten sonra

Gercekten komik artik. Ben böyle rahatlik böyle beceriksizlik görmedim. Valla ayip.

Resmi site kasıyor beyler.

KAP açık muhabbeti'ni ısıtıp ısıtıp yapanlar, bir de efsaneyi yad edsin lütfen. :D

EDIT: Ciddi kasıyor bende. :D

Şu anda marka kaliteli forvet alacağını mı düsünüyorsun ? Tüm Ligler başladı 1 günden az süre var kimi satacaklar klüpler yerlerini oyuncu alamazlar sattıklarının sağda sol kalan oynamayan oyuncuları iteleyecekler bize yine yalan mı ve cocuksun herhalde uslübundan bunu anlıyorum ergen ergen konusmaya devam et , umut almedia ikilisi diye birşey yok onu örnek icin verdim , Pandev Almedia oynamayan oyuncuları kitleyecekler zaten bunun başka alternatifimi var en iyi yolu 3 m lik adama 6-7 m verir alırsın oda hikaye.

Bize kalas gibi forvet lazım değil. Bize iyi pas dağıtan, iyi dribling yapan, ayağında top tutabilen, habire ofsayta düşüp rakibe hücum faul yapmayan, bir maçta en az 2 tane %100'lük pozisyonu heba edip kansere yakalanma riskimizi arttırmayacak bir forvet lazım.

Şimdi Pato/Pandev mi Almeida mı bir daha düşün.

Foruma daha üye olur olmaz Almeida'ya imza attırmamızı söyler, onu översen böyle tepki alman normal.

bu bjk sosayı almışya salak ya bunlar

yabancı kuralı istediler şimdi biri yedekte oturacak

tam gerizekalı tinerciler

demba+atiba+sağbek+motta+pedro franco +++ sosa

Şu an burada transferi değil , Kadroları konusuyor olmalıydık , 2-3 hafta öncesine kadar herşeyi tamamlayıp yeni oyuncuları lige hazırlamalıydık yeni gelen oyuncunun alısmasıda 3-4 haftayı bulur hem sisteme hem ülke futboluna tam anlamıyla fiyasko , Bülent tulun ve Cenk'e verirsen görevi tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt