Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence sorun sizde pato doumbia yazıp durdunuz para olmadığını bile bile boş yere ümit içine girdiğiniz şu durumda pandev iyi transfer olur. bende havaya girdim kendimizi kandırdık yani

Dzemaili fena adam değil ama İnler, Mbia gibi alternatiflerin daha farklı avantajları var.

İnler: Aralarında en kalitelisi ve yerli

Mbia: Yedek kalabilecek, stoper oynayabilecek joker adam

Dzemaili gelmesi demek 4-3-3'e geçme ön tarafı Sneijder-Olcan-Burak yapmak demek. Bu da santrafor gelmeyecek demek.

İleriye adam alınır alınmazsa zaten yazık olur.

Muslera Melo Sneijder Dzemaili Forvet 5

Chedjou Bruma Telles +3

tapatalk

Ntvsporda metin tekin,ali ece ve fenerli bağış erten var ve ciddi ciddi burak yılmaz'ın 3 senedir tek forvet oynadığını ve bu yüzden 70 gol attğını söylediler.Yıllardır tek forvette çok etkiliymiş.Hadi bu adamın kariyeri boyunca tek forvet oynamadığını bilmiyorsunuz,hadi trabzonda umutla beraber oynadığını unuttunuz da kardeşim bu adam 2 senedir drogba ile oynamadı mı?...Adamlar göz göre göre yalan söylüyorlar.Hadi söz konusu gs olunca balık hafızalısınız anlıyorum da bu adam nasıl tek forvete çok uygun dersiniz ya.

Ali ece pato bitik dedi,brezilyada yuhalanıyomuş.

Dzemaili'nin alınması, Selçuk için de iyi olur. Rekabet edecek adam olur.

Pandev ve Dzemali bilinen oyuncular niye bu karamsarız bu adamlardan iyi ne forvetimiz var ne ortasahamız çok entresanız Yaya Toure ile Benzema'yı alacak halimiz yok..

Ben Dzemali'den yana tamamımda Pandev istenileni verir mi bilmiyorum oraya Podolski daha iyi olur gibime geliyor..

ali eceyi çok severim ama beşiktaslı diye patoyu kötülüyüp pandevi övmesinde art niyet seziyorum.

Burdan kendimi öneriyorum. Istatiklerimi resimden görebilirsiniz. Burak'tan daha faydalı olabilirim.

Ekli dosyalar

• PicsArt_1409492658168.webp
    PicsArt_1409492658168.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 121
Para yok tam bir yalan kaç senedir cl desin 2 sene lig şampiyonusun ne demek para yok hadi ordab

Sent from my iPhone using Tapatalk

prandelli istiyor bu isimleri adamın hayatı orda geçmiş demekki bildiği varki istiyor bence susalım bu konuda bişe demeye hakkımız yok bu oyuncuları isteyen prandelli 56 yıldır italyada yaşayan adam :)

Eminim prandellinin en son listeye koydugu adamlardır yada yönetim son anda teklif etmiştir o da razı olmak zorunda kalmıştır

iPad/Tapatakla

Pandev faydalı olur.Dzemalli de Selçuk'tan iyidir kesinlikle ama bu kadar gitmişken İnler'i alsak kontenjan sıkıntısı olmaz.

Gianlucadimarzio girdi haberi, hayırlı olsun diyebiliriz bence artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt