Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev ve Dzemali bilinen oyuncular niye bu karamsarız bu adamlardan iyi ne forvetimiz var ne ortasahamız çok entresanız Yaya Toure ile Benzema'yı alacak halimiz yok..

Ben Dzemali'den yana tamamımda Pandev istenileni verir mi bilmiyorum oraya Podolski daha iyi olur gibime geliyor..

Pandev 31 yasinda. Artik cogu zaman yedek oturan bir adam. Hadi bu sene iyi performans aldik diyelim, seneye pili bitecek, ama kapi gibi kontrati olacak, yine elden cikaramayacagiz, kiraya bile verecek takim bulamayacagiz. Bizim bu yabanci kontenjan problemi varken yasli futbolcu almamamiz lazim. Genc futbolcuyu her zaman bulursun iyi paraya satin alacak, o olmasa kiralayacak adam, yasli futbolcular elinde patliyor, verdigin bonservis parasi sokaga atilmis oluyor.

Gokhan inler alın tek basına ikisinin parasına

iPad/Tapatakla

champiyonlar liginde çeyrek final düşünen takım nasıl napolinin elden çıkarmak istediği adamları alabiliyor anlamıyorum ayıp lan vallahi ayıp.

bu zemali 1 ay sonra döve döve köyüne geri yollariz

Pandev ve dzemaliye bonservis verenin aklına tüküreyim

iPad/Tapatakla

Yok arkadaş bir şekilde tepki koyulması lazım, Dzemaili ile uğraşacaklarına İnler'i alsınlar, sanki hepsini bir arada oynatabilecekmişiz gibi orta sahaya yabancı almasınlar.

Dzemaili kontenjan harcanacak yabancı değil, hadi Guarin'i falan alırsın anlarım da.

Yanlış İsviçreli ile uğraşmanın anlamı yok.

Takıma alışmış , savunmada güven veren Ched'i Dzemali'ye değişmem. Eğer Guarin olsaydı , olabilirdi. Ched +3'den biri olurdu.

Hocam şöyle bir şey var. Geri kaçarak oynadık 2 maçta da. Oyunu hiç önde kuramadık. Geriye yaslanarak oynayınca ched sırıtmıyordu zaten geçen sene de. Ne zaman oyunu rakip sahaya yığıyoruz defans problemlerimiz o zaman çıkıyordu ortaya. Keşke bir kaç maç daha süremiz olsa da ched i bir de ileride kurulu oyunda izleyebilip karar verseydik. Umarım devam eder tabi bu formu. Gayet iyi.

Hoca dzemaili ve Pandev ı istiyorsa takımın göbeğini yabancılardan kuracak demek. Bence mantıklı hareket olur. Orta sahayı iyi tuttuktan sonta burak da bu kadar sırıtmaz bence. Tek endişem Bruma nın kesik yiyecek olması

Basta o da onlari istememistir eminim ki. Ama bakmistir ki transferin son gunu geldi, kulup hala bir oyuncu alamadi, bunlari OK'lemistir "hic yoktan iyidir" diye.

Umarım Dzemali ve Pandev'i kiralık almışızdır, vereceğimiz bonservis tamamıyla zarar.Bahsedilen isimlerden sonra bu isimlerin gelmesi hayal kırıklığı oldu. Ama komple çöp iş yapmaz denecek oyuncularda değiller.

Pandev kanat icin fazla zayif kalir, forvet desen zaten bu adam second striker, öyle YIRTICI bir adam degil...

Dzemaili'yi de alternatif olarak aliyoruz herhalde. iki tane yabanciyi alip kendi kendimizi bitiriyoruz böylece..!!

Gökhan inler ve kiralik adam gibi bir forvet alsalar yeter.

Hadi aliyorsak umarim kiraliktir, sadece yillik ücretlerini verelim.

Bende direkt santrafor istiyordum lakin Prandelli hoca yardımcı forvet istedi, Pandev gibi tecrübeli ve kaliteli adam bizde çok iş yapar; Dzemaili ise bizde Giunti etkisi yaratır lakin ben hem stoper hem de defansif o.saha isteyen adamı tercih ederdim tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt