Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fena gömüyor ama uzaktan.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WX7e7Wfjunc[/media]

Fena görmüyor mu :) Baya sağlam golleri varmış. Ben Dzemaili çok izlemedim. Ama bizim kesinlikle Selçuk-Melo arkasına orayı organize edebilecek ve toplayacak bir adama ihtiyacımız var. Fener M.Topalı bu işi baya iyi yapıyor. Yekta bizde o bölge için fazla ofansif kalıyor umarım Dzemaili bu sıkıntıyı çözer. Pandev' in takım katkısı kesinlikle olacaktır. Bazı arkadaşlar kızacaktır ama Ümit Karan' ın stiline benzer bir oyuncu.

Ben söylediğine takılıyorum. Pandev bana göre oyun görüşü iyi olan biriydi. Son seneki performanslarını bilmiyorum pek.

Hadi biz söylediğimizde yanlışız diyelim, sen semih şentürk ün bir tık üstü derken bunda doğru musun? Bu kadar küçümsemek doğru mu? Adam lazio inter napoli gibi takımlarda oynadı. Sen semih in bir tık üstü diyorsun.

oyun stili olarak semihin aynısı.kalite olarakda çok fark oldugunu düşünmüyorum açıkçası.hele yabancıya harcanacak kaliteyi hiç görmüyorum.

Dzemaili ile Pandevi begenmiyoruzmu yani...bence harika transferler

Sakin kafayla düsünüldügünde, Türkiye´ye uygun oyuncular olduklarini söyleyebiliriz aslinda.

Ikisi de güclü, mücadele eden oyuncular. Zaten aksam pazarinin cürük mallarindan kimi alacaktik Allah askina?

Bari Pandev´i filan opsiyonlu kiralasalar da, göndermek istedigimizde sorun yasamasak. Ama tutabilir de.

Pato ve Balotelli'yi isteyenler aynı kişiler olması tesadüf değil heralde. İsmi olsun oynamasada olur. Forlan ve Reyes varken Ujflusi'yi aldık ya diyenler de aynı kişilerdir muhtemelen.

süper yorum bu pato diyen kişiler geçen sene kaç kere izlediler onu.Adam yeteneksiz kaç tane kuponumu yaktı bilmiyorlar.Sakat alemlere akıyor.Sizin yırtındığınız pato italya liginde barınamadı ama burun büktüğünüz Pandev 10 senedir çatır çatır oynuyor orda.Türkiye ligi kasapların olduğu ligse İtalya ligi mezbahadır.Pandev ve Dzemali bence bu li,gte büyük iş yapacak oyuncular.Adamlar mezbahadan geliyor.Mantıklı olun afedersiniz ama patonun neyse ceza almayayım.Brezilya gibi yumuşacık bir ligte 2 maç oynayıp 3 maç sakat adam için yalvarılıyor ya.

ne biçim bi taraftar profilimiz var 24 yaşında müthiş yetenekli bi adam seri a nın en iyi forvetlerinden biri olmuş ama brezilyaya dönmüş orada bile tutunamıyor

nedeni gece hayatı futboldan başka herşeyi düşünmüş olması italyadan sonra kilo almış futbolla alakası kalmamış pato için yer gök inletiliyor italyada napolide

oynayan her sene 7 10 asist 6 7 gol forvet arkası oynayan pandev çöp burak pandevden iyiymiş burağı napoliye koyun bakalım kaç maç 11 başlar üç maç

tüm topları ezdikten sonra o sert savunma arasında kaybolduktan sonra bi daha forma göremez boş boş konuşmayın pandev heryerde oynayan joker faydalı

bi adamdır.sakatlık sorunu yok sağ forvet sol forvet forvet arkası ve hatta türkiye gibi ligte forvette oynar cl diyip durmayın 5 yabancı kuralı olduğu sürece hiç bir

türk takımı başarılı olamaz 3.olup uefaya gideriz pandev de uefa için ideal atak oyuncudur.

Fena görmüyor mu :) Baya sağlam golleri varmış. Ben Dzemaili çok izlemedim. Ama bizim kesinlikle Selçuk-Melo arkasına orayı organize edebilecek ve toplayacak bir adama ihtiyacımız var. Fener M.Topalı bu işi baya iyi yapıyor. Yekta bizde o bölge için fazla ofansif kalıyor umarım Dzemaili bu sıkıntıyı çözer. Pandev' in takım katkısı kesinlikle olacaktır. Bazı arkadaşlar kızacaktır ama Ümit Karan' ın stiline benzer bir oyuncu.

Dzemali de o tarz adam değil ki..

Bildiğin pasör oyuncu

Pandev ve Dzemaili gayet iyi transferler.Prandelli Bursa maçındaki sisteme devam edecek sanırım.

süper yorum bu pato diyen kişiler geçen sene kaç kere izlediler onu.Adam yeteneksiz kaç tane kuponumu yaktı bilmiyorlar.Sakat alemlere akıyor.Sizin yırtındığınız pato italya liginde barınamadı ama burun büktüğünüz Pandev 10 senedir çatır çatır oynuyor orda.Türkiye ligi kasapların olduğu ligse İtalya ligi mezbahadır.Pandev ve Dzemali bence bu li,gte büyük iş yapacak oyuncular.Adamlar mezbahadan geliyor.Mantıklı olun afedersiniz ama patonun neyse ceza almayayım.Brezilya gibi yumuşacık bir ligte 2 maç oynayıp 3 maç sakat adam için yalvarılıyor ya.

gerisini okumaya gerek duymadım :D

Ünal basgan bulamadi tabi bu saatte adam gibi oyuncu Napalonin cürüklerini alalim dedi.

Dzemaili orta sahaya ilac olur.

Pandev savaşan bence umut bulutun bir tık üstünde olan süper lig futbolcusu. Yerinde hamleler olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt