Huseyin Arslan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2011
- 1.394
- 807
- 1.523
Fena gömüyor ama uzaktan.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=WX7e7Wfjunc[/media]
Fena görmüyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena gömüyor ama uzaktan.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=WX7e7Wfjunc[/media]
Ben söylediğine takılıyorum. Pandev bana göre oyun görüşü iyi olan biriydi. Son seneki performanslarını bilmiyorum pek.
Hadi biz söylediğimizde yanlışız diyelim, sen semih şentürk ün bir tık üstü derken bunda doğru musun? Bu kadar küçümsemek doğru mu? Adam lazio inter napoli gibi takımlarda oynadı. Sen semih in bir tık üstü diyorsun.
Dzemaili ile Pandevi begenmiyoruzmu yani...bence harika transferler
Pato ve Balotelli'yi isteyenler aynı kişiler olması tesadüf değil heralde. İsmi olsun oynamasada olur. Forlan ve Reyes varken Ujflusi'yi aldık ya diyenler de aynı kişilerdir muhtemelen.
oyun stili olarak semihin aynısı.kalite olarakda çok fark oldugunu düşünmüyorum açıkçası.hele yabancıya harcanacak kaliteyi hiç görmüyorum.
Pandevi alacaksak hiç almayalım umuttan pek farkı yok.
Fena görmüyor muBaya sağlam golleri varmış. Ben Dzemaili çok izlemedim. Ama bizim kesinlikle Selçuk-Melo arkasına orayı organize edebilecek ve toplayacak bir adama ihtiyacımız var. Fener M.Topalı bu işi baya iyi yapıyor. Yekta bizde o bölge için fazla ofansif kalıyor umarım Dzemaili bu sıkıntıyı çözer. Pandev' in takım katkısı kesinlikle olacaktır. Bazı arkadaşlar kızacaktır ama Ümit Karan' ın stiline benzer bir oyuncu.
Hamsik i alim bari ya ne garip yonetim o ne ya dzemali
DzMAL ve PANDAayisi istemiyoruz haci
Adam gibi transfer yapin
Hamsik i alim bari ya ne garip yonetim o ne ya dzemali
Oha lan ohaa:s Sende bişey seziom zaten ama neyse
Herhalde ironi yapıyorsun. 30-40 milyon euro piyasası olan adamı mı alacağız? Kendimiz beklentiyi çok yükseltiyoruz yorumlar uçuyor sonra.
süper yorum bu pato diyen kişiler geçen sene kaç kere izlediler onu.Adam yeteneksiz kaç tane kuponumu yaktı bilmiyorlar.Sakat alemlere akıyor.Sizin yırtındığınız pato italya liginde barınamadı ama burun büktüğünüz Pandev 10 senedir çatır çatır oynuyor orda.Türkiye ligi kasapların olduğu ligse İtalya ligi mezbahadır.Pandev ve Dzemali bence bu li,gte büyük iş yapacak oyuncular.Adamlar mezbahadan geliyor.Mantıklı olun afedersiniz ama patonun neyse ceza almayayım.Brezilya gibi yumuşacık bir ligte 2 maç oynayıp 3 maç sakat adam için yalvarılıyor ya.