Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske Dzemailiyi gömmeden önce 1 kere izleseydiniz..

Yahu izlemekle ne alakasi var, plansizlik ve "o olmadi bari sunu alalim" transferi oldugu her yerinden belli. Bastan beri geriden oyun kurabilen ve biraz joker nitelikli bir stoper istiyorlardi, sol ayakli, hem bek hem stoper hatta orta saha bile oynayabilen turden bir oyuncu. Simdi gittiler yerine dumduz bir orta saha aldilar. Peki o oynayinca kim oynamayacak? Chedjou, Muslera, Sneijder = 3, Dzemaili oynarsa Melo oynayamaz, o oynarsa Pandev ya da Bruma oynayamaz.

Pandev 31 yasinda, bakalim kac senelik kontrat yapacaklar. "Genc, hirsli oyuncu alacagiz" deyip deyip 31 yasinda adam getiriyorlar. Bu adamin kosacak mecali var mi bakalim, ya da bu yastan sonra kosacak arzusu var mi? Bu sene oynasa seneye oynayacak hirsi, arzusu olacak mi?

Dzemali iş yapar harbi harbi iş yapar Türkiyede Pandev neler yapar hiç kestiremiyorum ama

Dzemali sert oyuncu Melo sevgisi görür yarım sezonda

oyun stili olarak semihin aynısı.kalite olarakda çok fark oldugunu düşünmüyorum açıkçası.hele yabancıya harcanacak kaliteyi hiç görmüyorum.

Haklısın kardeşim çok kalite farkı yok. O yüzden semih takım bulamazken Türkiyede, Pandev italyanın en iyi takımlarında oynadı. Bunu nasıl gözardı edebiliyorsun hayret ediyorum.

muslera

veysel semih hakan sabri

melo selcuk

bruma sneijder pandev

burak​

Kap bildirimi gelmeden heyecan yapmayalım,dün song geliyordu sözde:)

Pandev ;

Teknik : 7/10

Mental : 9/10

Fizik : 6/10

Pato :

Teknik: 9/10

Mental : 6/10

Fizik : 7/10

Doumbia :

Teknik: 8/10

Mental : 7/10

Fizik : 9/10

Siz karar verin.

tarik 4.5 + gündogan

pandev dzemaili toplam 3.5

yuh yani 8 milyon gitti gidiyor!

gökhan inler'i 5-6 milyona alip forvet kiralasalar yeter de artar bile.

sabri'yi de affetsinler tamamdir

Pandev de Dzemaili de iş yapar belki ama, transferi son güne bırakıp, diğerleri olmuyor bari başkalarıyla hiç uğraşmayalım, alalım Napoli'den işte ucuza 2 adam mantığı çok sinir bozucu arkadaş, yapma transfer o zaman, almış olmak için alma.

CL icin:

--------------Melo-----------

--Selcuk-------------Dzemali----

-Bruma--Pandev--Sneijder

Kotu degil aslinda

Pandev bu ligte 15 altında gol atsın onda sonra konuşun vallaha ben çok memnunum

Bu seneki transferlerden ümidimi kestim, çapsız çapsız adamlar alacaklar belli. Yönetimden tek ricam yüksek ücretli ve uzun süreli sözleşme yapmamaları. Başka bir şey istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt