Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepiniz 11 i düşünüyorsunuz. yedegini düşünen yok burda. geçen sene yedeginde gelip seni canlandiran varmiydi. Dün olcan yedeginden geldi canlandirdi hücumu. dzemaliyi saymiyorum. alici gözle izlemedim.

Tarık o kadar etmez ama Veysel'den daha çok katkı verecektır.

En azından dün Volkan Şen gibi kalburüstü bir adamı maçın yıldızı yapmaz.

Dzemali ise çift yönlü iyi transfer.Melo ile iyi ikili olurlarsa süper olur.

Yahu sen senin başındaki yönetimin yaptığı rezillikleri görmüyorsun, burada millete sallıyorsunuz.

Ulan yemişim pandevini, balosunu, Patosunu..

Sen rezil yönetiminden haber ver.

Sen bu gerçekleri göremeyip konuşamıyorsan bundan daha kötü cahillik mi olur.

Bos yapma . Muslera selcuk melo burak elmader ujfa riera wesley drogba. Unuttuysam sen soyle. Hayatinda goremezdin bunlari . Yonetime sallamak icin burdasin belli

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WX7e7Wfjunc[/media]

FM PROFİLİ

BlerimDzemailiAttr.png

bu cemali bazukacıymış ayağının üstü ve dışıyla müthiş sert şutlar çıkarıyor dribling yaptığı videolarda buldum hızı zayıf gibi biraz ama bir direnç fizik kondisyonu ne kadar iyi onu bilmiyorum çok kötü değil gibi de 5+3 de nasıl oynatıcaz bunu bilemiyorum açıkcası..

Defans hariç kadromuz mükemmel oldu. Alternatifler öyle, her şeyiyle..

Defansı da idare edeceğiz artık zaten rakiplerde de savunma hattı sıkıntılı.

Bizde en azından Semih süper, en iyi yerli stoper. Veysel'le Tarık da oyunlarını geliştirip o seviyeye gelir umarım.

tapatalk

beğenmediğimiz dzemaili şu selcuğu top diye oynar ha yabancı haklısınız ama yerli varmı yok işte en azından rekabet olucak. Pandev de top tutmasını bilen adam pato gibi ismi yok diye küçümsemeye gerek yok. suan mumla aradıgımız elmandere de herkes burun kıvırdı ama sonuc ortada bize desteklemek düşer.

NTV Spor

Az önce ·

SON DAKİKA! Tarık Çamdal Galatasaray'da! Sarı kırmızılılar ile Eskişehirspor anlaşmaya vardı! G.Saray Eskişehirspor'a Tarık Çamdal için 4.5 milyon euro ve Umut Gündoğan'ı verecek.

www.ntvspor.net

Yönetimi yaptığı bu iki transfer için değil, her şeyi son ana bıraktıkları için, berbat bir yaz dönemi geçirttikleri için, sponsor işini halledemedikleri için eleştirin. Transferin son günü alınabilecek iyi oyuncuları aldık belki ama biz transfer dönemi başında bundan daha iyisini bekliyorduk ve daha iyisi olmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt