Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlükte yorumlara bakarken biri Pandev ile ilgili İnter'e transfer olduğu sıralarda bunu yazmış; adamın gizli özelliklerine bakınca* "adaptability=20" olduğunu görebiliriz. yer yatak yadırgamaz, sanki kırk yıldır o takımdaymış gibi topunu oynar. bazen de en çok o oynar topla, ama inter makedonya milli takımı değildir, sıkar biraz.

Bize de şuan böyle bir adam lazım , gelip hemen katkı verecek , görevini yapacak , misyonunu tamamladıktan sonra ayrılacak bir oyuncu.

pandev iyi transfer bence italiano necati ateş burak'ı çok pozisyona sokar yardımcı olur zaten burak'ı kessin diye almıyoruz galiba bunu

35lik ama çalışkan kuyt'un faydasını görüyorsunuz değil mi?

İşte Pandev ondan daha yetenkli. Belk savunamsı o kadar güçlü değil ama burada tapılan patı ile kıyaslanamayacak ölçüde profesyonel bir adam.

Bu transferlerle nasıl bir 11 çıkar onu bilmiyorum. Yedek kalır aralarından birisi büyük ihtimalle. Ayrıca Bruma da yedek kalır.

Hem Selçuk hem de Burak 11 oynamaya devam eder.

Ben dün Eskisehirspor macini izledim. Tarik gayet iyi oynadi. Veysel´den iyi bu cocuk. Anlatamiyoruz.

Gökhan Gönül tarzi bir bek. Ayrica daha genc. Türklerin fiyati da bu.

Sen Salih´e 3, Yasin, 2.5 veriyorsun. Tarik´a pahali diyorsun. Sacmalik.

Takıma çabuk katkı verirler diye düşünüyorum özellikle Pandev için.

Yahu sen senin başındaki yönetimin yaptığı rezillikleri görmüyorsun, burada millete sallıyorsunuz.

Ulan yemişim pandevini, balosunu, Patosunu..

Sen rezil yönetiminden haber ver.

Sen bu gerçekleri göremeyip konuşamıyorsan bundan daha kötü cahillik mi olur.

Herkes sussun ulema geldi .d

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tarık konusunda da çok karamsar değilim ben 4.5 kesinlikle etmez ama hızlı ve teknik bi adam Trabzon'a kiraladığımız gibi kazma değil savunma yönünü geliştirirse iş yapar geliştirmezse zaten tutunamaz takımda bekleyip göreceğiz.

bişey söyleyim amrabata verilen 8.5mdan daha çok içim yandı tarık çamdala verilen 4.5m

4.5m cok fazla bide üstüne oyuncu mu veriyoruz :S

Başka adam mu kalmadı da Umut Gündoğan ı verdiniz..Yazıklar olsun en umutlu olduğum transferlerden biriydi..Ver Yiğit i ,Yekta yı ne biliyim Sabriyi..Çok büyük para verdik çok büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt