Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık hareketli bir bek.Veysel ve Hakan gibi 90 dakika içerisinde 1 kez o da zorla bindirme yapan bir futbolcu değil.Salih Dursun'un 3 milyon ettiği ligde kendisine verilecek 4.5 milyon doğaldır.Topu rakip kaleye yıkamamızın tek sorumlusu forvet değildir.Topu karşı kaleye yıkmak istiyorsan günümüz futbolunda bunun gereği olarak at 2 tane bindirme yapan bekin olması şart.

BwYKlr7IMAAm_VF.jpg

Mitroglou resmen Olympiacos'ta

Ben dün Eskisehirspor macini izledim. Tarik gayet iyi oynadi. Veysel´den iyi bu cocuk. Anlatamiyoruz.

Gökhan Gönül tarzi bir bek. Ayrica daha genc. Türklerin fiyati da bu.

Sen Salih´e 3, Yasin, 2.5 veriyorsun. Tarik´a pahali diyorsun. Sacmalik.

Tarık Çamdal ı çok beğenen biri olarak Tarık Çamdal ın tarzı Gökhan Gönül e kesinlikle benzemiyor.Gökhan Gönül e en yakın isim Şener Özbayraklı dır.Ancak şahsi görüşüm Tarık bizim takıma en uygun isimdir.Gökhan Gönül ve Şener Özbayraklı güçleriyle oynuyan oyuncular Tarık ise hızı ve temposuyla oynuyan bir oyuncu.Tarık Çamdal ı bu kadar istememin nedeni bu.

o değilde dün maçı izleyenler görmüştür prandelli maç boyu burakla selçuka bağırdı

ertesi gün gitti bir forvet birde orta saha aldı :D

Pandev de dzemali de yabancı sınırını harcamaya değecek oyuncular değil. Ligde zaten oynayamazlar bana kalırsa.Pandev yine ihtiyaç olan bölgenin oyuncusu ama dzemali ne alaka onu anlamadım.Tarık transferininde maliyetine artık çok takılmamak lazım. Hem sağ hem solbek alternatifimiz oldu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mpenza+horvath+sphear bu isimleri hatırlayan varmı ?lizbondan paket olarak gelmişlerdi umarım aynı sıkıntıyı yaşamayız

tarık-dzemaili tamam bari forvet kaliteli olsun PATO gelsin dertler bitsin

Tarık'ı 4.5M€ verdik diye düşünmeyin de Veysel ile ikisini birlikte 5M€ verip aldık diye düşün renktaşlar fazla kazık yememişiz gibi geliyor.:D Ancak Erkan ile ikisini 6M€ verip alıp Yasin'i hiç almasak daha mı iyiydi diye de düşünebiliriz :)

Pandevlen Dzemaili ye nasil yer bulacagiz gelirlerse cok merak ediyorum. Bruma 11i unutabilir maalesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt