Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler herkes transferler kesin gibi konuşuyor. Dzemaili, Pandev ve Tarık kesin geldi mi ?

Elmanderi kanat oynatmak gibi bir şey olur. düşük verim. Pandev tek de oynamaz. Yardımcı forvet olur. Başa saralım, 4-3-1-2

Elmander ile Pandev'in ne alakası var? :) Farklı tarzda oyuncular.

+ Pandev'i sol açığa yazıp, yardımcı forvet olarak da oynatabiliriz.(Geçen sezon Burak'ı sağa kaydırmamız gibi)

Tamam Pato ismine lafım yokta kıyasladığın oyuncularla Pandev bir tutmak nedir?Pandev dediğimiz oyuncunun kariyeri bu oyuncular kadar var.Biz kendimizi Pato ile kandırdık aynı Balotelli de olduğu gibi.
dostum biz Galatasarayız kuş weboyu alabilir sevinebilirler ama bizi böyle adamlar kesmez ş.liginde infantino kura çekerken bizimle ilgili İngilizce semi final dedi 1989 da yarı final oynadı dedi Galatasaray markasına bu adamlar hafif gelir UEFA da oynasak eyvallah

Kanat deyince sadece çizgi oyuncusu hayal edenler var da futbol sizin düşlerinizdeki gibi bir spor değil.

tapatalk

30 küsür yaşındaki Avrupa ligi takımı artığını alıp Dortmunla Arsenalle kafa kafaya oynayabilirsiniz yazıyor okudum

kafaya bak hangi forveti alınca dortmundla başabaş oynayacaktık acaba, zırvalamamışın bile yorumu resmen s..mışın..arsenal dediğin takımın forvetide giroud

Dostlar şu iki adam song + pato olsaydı çok harika olacaktı. Ama pandev mış Dzmaili ymiş boşa yabancıyı doldurduk amrabat bu ikisinden biri için harcayarak çok yazık ettik.

Tarık çok ilginç bir oyuncudur. Sağda da, solda da farksız oynuyor. Bu bakımdan çok önemli bir transfer. Ayrıca Tarık ve gelen diğer iki yabancı futbolcudan sonra, Telles artık çok zor şans bulur. Bu yüzden kiralık gitseydi en azından belki kendisini geliştirirdi. Şimdi yedekte çürüyecek adam.

Pandev futbol aklı üst düzey bir oyuncudur. Fziksel kalitesinde düşüş yoksa katkı sağlar.Ama ne yalan söyliyim bi aralar bursa ile adı anılıyordu. Bursa için iyi transfer olur falan diyordum.

Dzemaliye gelince seyretttiğim maçlarda çok fazla dikkatimi çekmedi. Ama şurası kesin ağır bir oyuncu. Ve bizim en büyük sıkıntımız çok hamlesiz , ağır bir takımız. Bu adam hangi özelliğiyle bize fayda sağlayacak. Herşeyi geçtim bu yabancı sınırlamasında Gökhan İnler gibi adam dururken bu adamı almak faciadır.

Tarık transferi ise resmen fiyaskodur. Hani birde buradaki yönetim yalakalarıaalper meselesi ve şike konularında eskişehire sallıyorlardı. Ama aynı adamlardan bu eskişehirden hala adam almaya çalışan yönetime tek laf yok..

Ünal Aysal ve yönetimi nefretimsin. En son Adnan Polat döneminde bunu demiştim.Şu dönemden sonra bunu dedirtmek müthiş bir başarı.

Napoli iyi kökledi bize... Zevk almaya bakalım... Dzemaili avrupanın en büyük 10 klubunden birisi olmak için yola çıkan GALATASARAY başkanın vizyonunu ortaya çıkarmıştır... muhteşemmm... Büyüksün! başkan...

Tarık çok ilginç bir oyuncudur. Sağda da, solda da farksız oynuyor. Bu bakımdan çok önemli bir transfer. Ayrıca Tarık ve gelen diğer iki yabancı futbolcudan sonra, Telles artık çok zor şans bulur. Bu yüzden kiralık gitseydi en azından belki kendisini geliştirirdi. Şimdi yedekte çürüyecek adam.

Yarın gidebilir telles.

Dzemali İnler tarzı bir adam yani iş yapar ama asıl sıkıntı forvet olmadı.

Pandev tek desen oynayacağını sanmıyorum,kanat desen ağır bir adam o da olmaz.

Yine 4-3-1-2ye hazır olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt