Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili bence iyi bi katki saglayacak sonucta hep selcuk melo sneijder oynayamayacak.. Gecen sene melo sneijder selcuk sakatlaniyordu ceza aliyordu yerlerine adam bulamiyorduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

son dakıkada ıyı transfer daha ne beklıyorsunuz dıyenler sanki biz mı bıraktık son dakıkaya tum transferlerı? yumurta kapıya dayandıysa ıyı transfer tabı daha once alınacak bırsuru adam vardı...bu arada dzemaili ıyı transfer pandev ıcın aynısını soyleyemıcem

Bonservis 2.3 m. euro oldugunu ogrenene kadar iyi transfer diyordum suan kıllandım. Gecen sene bu ikisi cogu macta ilk 11 oynadı napolide. İkisinin transfermarkttaki toplam degeri 18m.euro. Niye 2.3 m.euroy versınler anlamadım. Makedon oyuncular yabancı sınırına mı giriyor acaba italyada ? Bana hic mantıklı gelmedi.

Napoli de bolluk var... ilk11 e girmeli zor..böylece Napoli onlarin yillik ödecek masslar dan kurtulacak.

Pandev ve Dzemailin zaten 1 sene kontrati kalmis.

Birşey olsa son bir kez Manun kapısı yoklansa. Welbeck satamadı belki bu sefer kiralik verirler. Pandev yerine Welbeck gelse çok iyi olacak.

Tarıka ödenen ücret fazla olabilir ama şu an sol bek de sağ bek de ciddi sorunlar var zorunlu bir transferdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

BvMGHXzCcAAxhyL.jpg:large

tarık dışında haklı çıktı sayılır

İyi transferler bence ne olursa olsun tecrübeli,kendini kanıtlamış oyuncular.

Pandev: 8 gol, 8 asist, 1895 dakika, yani her 118 dakikada 1 gol veya asist yapmis, skora etki etmis.

Almeida: 15 gol, 5 asist, 2466 dakika, yani her 123 dakikada 1 gol veya asist yapmis.

Matematik guzel sey, tavsiye ederim.

istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.

Birisi cöp Türk Liginde oynamis...öteki zor ve defansif sistemi ile ön plana cikan Serie A liginde.

Birisi komple takimdan beslenmis gol atmasi diye...öteki cogu zaman Destekci Forvet olarak oynamis.

Konu Dışı:

PTT 1. lig ekiplerinden Osmanlıspor :(Ankaraspor ) ilk maçına mehter takımı eşliğinde çıkacak.

BwYYFjBIgAAq5e8.jpg:large

son dakıkada ıyı transfer daha ne beklıyorsunuz dıyenler sanki biz mı bıraktık son dakıkaya tum transferlerı? yumurta kapıya dayandıysa ıyı transfer tabı daha once alınacak bırsuru adam vardı...bu arada dzemaili ıyı transfer pandev ıcın aynısını soyleyemıcem

ben bu sene hiç transfer yapmayacağımızı düşünüyordum. ffp'den dolayı 10 milyon eurodan fazla bonservise para veremezdik zaten.

önce bunları bir kabullenin daha sonra yorumlayın bence transferleri arkadaşlar. bunun cimrilikle falan alakası yok, çat diye yersin cezası gidemezsin avrupa'ya hooop 5 sene geri

tarık ıcın toplam salıh dursun 3.5 veysel 400bın euro ustune senelık ucretlerı + 4.5m euro odedık bıde umut gundoganı verdık :) yonetım basarısı

Rakibe göre , oynanacak taktiğe göre , form durumuna göre , ceza ve sakatlık durumlarına göre Eboue'yi saymıyorum ;

Elimizde bulunan sekiz yabancı oyuncu ihtiyaçlar dahilinde işimizi rahatlıkla görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt