Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ha birde balantayı izlemeyenler burda baya sallamışlar balantaya .. balantanı nasıl bir oyuncu olduğunu bir iki yıl sonra hepberaber göreceğiz tabiki büyük takımlarda..

kendini kanıtlamış oyunculara küfretmediğin kalmadı

fm efsanesi balantayı savunuyorsun öylemi

Kalır kalmaz bilmiyorum ama bu transfelerden ahreketle Prandelli'nin kafasındaki yapılanma böyle diye düşünüyorum.

Bana kalsa Bruma'yı sürekli oynatırım.

bu sene türkiye kupası statüsüde değişti maç eksiği sorunu filan olmaz zaten değişmeli oynasınlar. en çok tellese yazık olacak

Galatasaray Champions League Squads 2014/2015

1091109_Galatasaray_SK.jpg

Selcukun kesik yiyeceğini düşünüyorsan çok iyimsersin derim , aynı temenniye sahibim bakalım prandelli gerekli ayarı verecek mi

iPad/Tapatakla

Tarık ı Prandelli kaç kere izlemiştir diyorsun eleştiriyorsun diğer taraftan Prandelli nın daha önce senelerce görev yaptığı İtalya dan alınan adamlar için, Prandelli nin yakından bildiği oyuncular için de menajer oyunu diyorsun. Kendi içinde çelişme bari. Bu kadar ikilemle nasıl yaşıyorsun hayatta, hayret..

Evet menejer oyunu diyorum.

Son dk elimizde bunlar kaldı dediler adamda yokun iyisi tamam dedi.

Sen inanıomusun transfer sezonunun başında prandellinin bu yaşlı takıma 28 ve 31 yasında 2 adamı istediğini ?

Bu adamları almak bu kadar kolaydı ve liste basıydılarda nie bu kadar beklenildi ?

Ben eminim prandelliye resmen elimizden gelen budur dediler...

Mancini de bu yüzden gitti zaten. Adam geldiği ilk andan beri bu takımı gençleştirin dedi dinlemediler.

Sene bası büyük ihtimal genç iyi adam istedi alamayız diyince adamda vazgeçdi gitti.

Kalsa kafayı yerdi bu kadroyla....

Sen bu kadar sığ kafayla nasıl yasıosun bende ona hayret ediyorum.

Hemen hakaret hemen hakaret. Ayıp.

Tekrar sorayim, Napoli'nin hedefleri bizden daha mi buyuk? Biz 2 senedir gruplardan cikiyoruz, bu sene de hedefimiz bu. Napoli gecen sene bizim bu seneki rakiplerimize karsi cikamadi gruptan, bu sene play-off'u bile gecemediler, ve bunu yaparken bizim bel bagladigimiz "yildiz" transferlerimiz onlarin yedek oyuncusu.

Iyi yapmissin kadro degerlerini gostermekle. Mesele de bu zaten. Biz bu adamlarin eskilerini alarak hic bir zaman basarili olamayiz, hedeflerimize ulasamayiz, o yuzden bizim yukselme potansiyeli olan genc oyuncular almamiz lazim, dususe gecmis emekliler degil.

cok guzel ozetlemissin olayi emre kardes.

31 Ağustos'a kadar Pandev ve Blerim adlı iki topçuyu bekledik, hayır bu kadar zormu bu adamları transfer etmek :(

Defans 4 yerli olursa Chedjou'nun ŞL dışında bir fonksiyonu kalmıyor.

Ligde yedeğe de koysan oyuna girmesi gerekse 2 oyuncu birden değiştirmek gerekecek.

Hazır 1-2 maçtır iyi oynarken talibi de çıkmışken satabilir yönetim.

tapatalk

kendini kanıtlamış oyunculara küfretmediğin kalmadı

fm efsanesi balantayı savunuyorsun öylemi

neyi kanıtlamış ? ne zaman kanıtlamış sallamayı bırakın burdisso transferindede senin gibiler çıkmıştı göreceğiz bakalım bir ay sonra burda seni,kim aldı bu adamı diye sövüp duracaksın

EDİT: sen fm oynamaya devam et balanta river platede oynamaya devam etsin ! es kaza o adamın şuanda stoperler içindeki en hızlı adam olduğunu bir ara öğrenirsin

..............muslera

veysel semih hakan tarik

...melo selcuk dzemaili

.............snijder

........pandev burak

ilk 11 bunun disina cikmaz ikinci yari pandev veya snijder den hangisi once yorulursa yerine bruma girer sonra ilerleyen dakikalarda digerinin yerinede olcan girer skor avantaji alincada yekta girer her mac boyle olur aha da yazdim buraya :-)

son dakika telles veya chedju dan biri gidip yerine yerli bulunursa mukemmel olur

Evet menejer oyunu diyorum.

Son dk elimizde bunlar kaldı dediler adamda yokun iyisi tamam dedi.

Sen inanıomusun transfer sezonunun başında prandellinin bu yaşlı takıma 28 ve 31 yasında 2 adamı istediğini ?

Bu adamları almak bu kadar kolaydı ve liste basıydılarda nie bu kadar beklenildi ?

Ben eminim prandelliye resmen elimizden gelen budur dediler...

Mancini de bu yüzden gitti zaten. Adam geldiği ilk andan beri bu takımı gençleştirin dedi dinlemediler.

Sene bası büyük ihtimal genç iyi adam istedi alamayız diyince adamda vazgeçdi gitti.

Kalsa kafayı yerdi bu kadroyla....

Sen bu kadar sığ kafayla nasıl yasıosun bende ona hayret ediyorum.

Hemen hakaret hemen hakaret. Ayıp.

savunduğun mancini devre arası gençleşme ayağına çöpleri kadroya dolduran kişi

Galatasaray mali gücüne bakınca real madriddende keriz takım , çöpe atılan paralar falan ..birde pandev ayağında top tutabiliyormuş acaba kaç yıl önce izlediniz, pandev top mop tutamaz anca sahada yürür...

Kesinlikle abartiyorsun.

Bende daha büyük isimler isterim de, bu oyunculari yerin dibine sokmak da biraz haksizlik gibime geliyor.

Birisi kariyeri boyunca büyük takimlarda oynamis, o takimlarin parcasi olmus Pandev (Inter vs.), digeri de Isvicre milli takiminin banko oyuncusu.

Maliyetlerine bakinca da "Eyvallah" diyorsun. Pandev 31 yasinda. Selcuk Burak da 30 yasinda. Oynarlar yani merak etme.

Eger selcuk burak ikilisinden birini yedek biraksin hoca. Ikiside takimi sabote edip yada gruplasmaya gitmesse bende bise bilmiyorum

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray futbol takımı büyük bir yıkım içindedir,oyuncu transferleri ve harcanan parların hepside yanlışdır ve iflas noktasındadır , bunu kısa zamanda göreceksiniz...

yabanci kontenjan diye birsey var haci

tamamda kardes pandevin brumanin yerine oynamasi ne demek.

evet var. iste onun icin pandev gibi adam gelmemeli.

campbell, pato tarzi adamlar gelmeli. yada hic kimse gelmemeli.

yine transfer yapmak icin transfer yapiyoruz. hemde son dakika sacma transferleri.

pandev ne allah askina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt