Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir fransa ligini sallayan Salamon Kalou bedavaya hertha berline gidiyor bizimkiler hala pandevle uğraşıyor aga olacak iş değil.

neyi kanıtlamış ? ne zaman kanıtlamış sallamayı bırakın burdisso transferindede senin gibiler çıkmıştı göreceğiz bakalım bir ay sonra burda seni,kim aldı bu adamı diye sövüp duracaksın

EDİT: sen fm oynamaya devam et balanta river platede oynamaya devam etsin ! es kaza o adamın şuanda stoperler içindeki en hızlı adam olduğunu bir ara öğrenirsin

balanta neyi kanıtlamış önce bunu bir açıkla

ayrıca fm gibi oyunlar oynamıyorum

bizim takımda hızlı defans mı eksik , yoksa topu ileriye taşıyacak adam mı , bunuda bir kenara not et

senin gibi stadlardaki holiganlardan değilim en fazla eleştiririm

tamamda kardes pandevin brumanin yerine oynamasi ne demek.

evet var. iste onun icin pandev gibi adam gelmemeli.

campbell, pato tarzi adamlar gelmeli. yada hic kimse gelmemeli.

yine transfer yapmak icin transfer yapiyoruz. hemde son dakika sacma transferleri.

pandev ne allah askina.

katiliyorum, ama yönetimin beceriksizligi ortaya çikti iste.

En az 2 ay zamanlari vardi, o zaman içerisinde ne yaptiklarini sadece Allah bilir.

Strateji, vizyon, plan diye birsey yoktu, Prandelli'den önce neredeyse Moyes'i alacaktilar. :D

Muslere : Kesinlikle 11 başlar. Sinan falan tırnağı etmez.

Melo : Göbekte şu anda tek isim , selçuk çok formsuz ilk kesilen selçuk olur.

Snejider : Kesik yemesi imkansız.

Pandev : Mevcut hücum sorunu nedeniyle bence 11 oynayacak.

Bunlar banko.. Geriye kalıyor tek isiim

Adaylar

Bruma ( Ben dahil tüm GALATASARAY taraftarı patlama bekliyor. İzlemek istiyoruz.)

Dzemail

Chedjou (Canlı bomba gibi ama alternatifi az)

Telles (Gelecek vaad ediyor diye 10 öküz parası bonservis verdik)

Bu görüntü varken kalın yazılmış arkadaşa ne gerek var. Bu nasıl planlamadır. Gittin bari 3 aydır uğraşıyorsun , İnler i almaya çalış.

Türkiye Ligini abartmayin. Türkiye´de hergün küfür ettiginiz Burak da 20 gol atiyor her sene net.

Pandev de atar. Aralara iyi kaciyor, topu da iyi sürüyor, sutlari da saglam, sürati de fena degil.

Yasi da uygun sayilir. 1+1 dogruysa, gayet iyi iste. 32, iyi oynarsa 33 yasinda göndeririz.

Cerci 16 (+3) milyona Atletico ya gidiyormus.

Cirinoyla almeidaya razı duruma gelmişken pandevle dzemailiyi beğenmeyen bir tek bizim taraftar olabilir eyvallah bende guarinle doumbia gelsin isterdim şartlar bunu gerektiyorsa iyi transferler yinede

iste zaten problem bu kardes. durum bunu gerektirmiyor.

sen simdi gidicen bu uc tane adama vericegin bonservis ve maas toplamlariyla cok iyi bir adam alabilirsin. mesela doumbia gibi.

ama biz senelerdir bir veya iki tane dogru adam almak yerine. 6-8 bos adam aliyoruz. sonrada ya niye bizde habire eksik mevki var, bu kadro nasil 40 kisi oldu diye dusunuyoruz.

Superstar geldi

10645253_767799169932379_3777443019711540321_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt