Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takimi ayakta tutan Muslera zaten, bu konuda once hem fikir olalim. Muslera siz siradan ana dolu takimdan farkimiz yok, ne oyun olarak, ne gol yeme olarak, cunku defans anlayisimiz REZALET. Muslera olmasa her mac 3 yiyen bi takimiz, bunu gormeyen kor zaten.

Bunun icin uzaklara gitmeye de luzum yok, ac Bursa ve Fener maclarini bana macin yildizini gosterin.. O da cevabim olsun genel olarak.. ;)

Ben musleraya kötü mü dedim de her seferde süper muhteşem kaleci diyorsun.yabancı sınırından dolayı yabancı yeni ve yaratıcı futbolcuların oynaması için bana göre bazı maçlarda görece daha zayıf rakipler fener bursa değil(bunu vurguluyorum çünkü hep başka yöne çektin) feragat edilebilecek en iyi yer kale.BANA GÖRE.

bonservis için iddia edilen rakam artarsa şaşırmam tepkileri önleme amaçlı olabilir 3m.

Karabuk allah belani ..hediye ettiniz sagolun

TRansfer basarisi demisken. Söyle de bir gercek var.

BwY34E3CAAASNW4.jpg

Bu kadro en iyi 3.olur

Millet daha 1 ay önce Chedjou ya kan kusuyordu simdi inanılmaz bir Chedjou hayranlığı başlamış valla bu forum cok garip

Ben musleraya kötü mü dedim de her seferde süper muhteşem kaleci diyorsun.yabancı sınırından dolayı yabancı yeni ve yaratıcı futbolcuların oynaması için bana göre bazı maçlarda görece daha zayıf rakipler fener bursa değil(bunu vurguluyorum çünkü hep başka yöne çektin) feragat edilebilecek en iyi yer kale.BANA GÖRE.

Biz zayif maclarda bile 4-5 tane 100% luk gol pozisyonu veriyoruz sorunda bu, anlatabilmisimdir umarim.

FB de görüldüğü gibi...TR Liginde sadece ofans hatdı önemli...

Arena'da böyle oynayabiliriz:

4132

________Muslera

Veysel Semih Hakan Tarık

__________Melo

Bruma __Sneijder__Olcan

______Burak Pandev

napoli sempatizanı fbli pandev transferine üzülmüş. diğer üyeler pandev transferine mi üzülüyorsun lan diye eziklemişler bunu. :D

mq93ZZ.jpg

savunduğun mancini devre arası gençleşme ayağına çöpleri kadroya dolduran kişi

Mancini yi savunmadım takımı gençleştirin diye defalarca söyledi ondan bahsettim...

Ayrıca kesinlikle devre arası transferlerini mancini yaptırmadı.

Her transferi hemen manciniye yüklemeyin.

Sen bir hoca olsan ısrarla istediğin adamları ilk 18 bile almazmısın ?

Mancinin onay verdiği tek transfer Telles di onuda banko oynattı zaten.

Mancini GS ı izlemekden baska zaman bulamıyor adam Salih dursunu mu Umutu mu izleyipde isticek bu takıma ?

Bu takımda transfer kimin yaptıgı hangi amaçla yaptıgı belli değil 2 yıldır...

Goran Pandev senelerdir klasını belli etmiş yenetekli bir oyuncu fizik olarak çok düşüş yaşamamışsa baya işimize yarayacağını düşünüyorum.

Dzemaili de Selçuk efendiye formanın aslanın ağzında oldugunu gösterecek transfer olur umarım.

Bence maliyetler de göz önüne alındığı yıllık vereceğimiz maaşlar çok yüksek olmazsa güzel transfer yaptık son gün daha iyisi olmazdı zaten.

Umarım Tarık balon çıkmaz beni en cok korkutan transfer Tarık Ç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt