Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Eboue

Chedjou

Telles

Melo

Dzemaili

Sneijder

Bruma

Pandev

yabancilarimiz

5 kisi secmek zorundayiz, baya sIkIntI.

Sneijder, Melo, Muslera ve muhtemelen Dzemaili kilit oyuncular oldugu için 1 oyuncu kaldi

Defansi güçlendirmek için Chedjou

Gol lazim ise Pandev

Kapali defans oynayan takima karsi oynarsak ise Bruma

Telles ve Eboue yedek kalirlar

Ev maçlarda Bolat'i oynatip ekstra yabanciyla oynayabiliriz

Türkiyede Forvetin Hucumcuların kadar güçlüsün ve iyi takımsın.

Defans yaparak bu ligde şampiyon olunmayacağını hala öğrenemedik.

O yüzden italyan stili Türkiye ligine gitmez diyoruz.

Prandelli ye sabırlıyım inşallah atak oynatır ama biz hala göbeğe adam alıyoruz.

Kıçı kırık 2 yıldır adam gibi transfer yapamayan fener sow kuyt webo emenike 4 lüsü ile götürüyor sadece ligi.

O kadar beceriksiz defans ve göbekleri var ama ileri 3lü yetiyor adamlara

bu bile ligimizde neyin önemli oldugunun kanıtı...

onların nasıl götürdüğünü hepimiz biliyoruz

Fenerin bu maci yine bu sekilde almasi bana iyice kabak tadi verdi.

Watermanin sakatlanmasi ve yerine giren kalecinin nerdeyse topu kendi kalesine atmasi insana acaba dedirtiyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

BwZGhHLCYAAU5zl.jpg

:)

Bruma beklenenin çok gerisinde olduğundan prandelli almıştır pandevi. Bruma şu an 11 oynayacak seviyede değil oyun zekası gol yeteneği çok zayıf muhtemelen pandev burak oynar. Bruma bursada asist yaptı ama ben misal orda dripling yapmasını beklerdim adam eksiltme özelliği şu an iyi değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yine bol bol tiyatrolu bir sezon bizi bekliyor.

************Muslera*************

Veysel**Semih**Hakan**Tarık

***************Melo***************

*******Dzemaili****Selçuk****

**************Sneijder**********

********Burak******Pandev******

Burak - > olcan

Dzemaili - > Bruma kanatlı sisteme döneriz

Şimdiden büyük konuşmak istemem umarım yanılırım ama seneye bruma ile tellesi satacak kulüp ararız umarım yanılırım sadece bir tahmin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yok sizin gonderdiginiz videolara baktim burdan cok.bomba ya adam teknik otesi umut bulut un bi ust versiyonu yazanlar olmustu cok komik onlar sacmalamis alakasi yok cok teknik

Arkadaş alınma ama forumda ilk defa birine birşey söyleyeceğim. Futboldan anladığını düşünmüyorum. Ya yaşın çok küçük ya da maksat muhabbet olsun diye yazıyorsun. Yarım saattir giydirdiğin adamları şimdi videoları izleyerek iyiymiş diyorsun. Özrün kabahatinden beter. Normalde böyle yorum yapmam o kadar çok kastın ki...

Fenerin bu maci yine bu sekilde almasi bana iyice kabak tadi verdi.

Watermanin sakatlanmasi ve yerine giren kalecinin nerdeyse topu kendi kalesine atmasi insana acaba dedirtiyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

O zaman Karabük de kadleci ayarlamis kendi kalene at diye falan filan.

Böyle saçma sapan şeylerle kendimizi rezil etmeyelim. Pozisyonu izlersen ayağı dönüyor waters.

Bu sene çok önemli 4. Yıldızı takmamız lazım iyi oyun kötü oyun anlamam arkadaş 3 puan alalım işimize bakalım ilk 5 haftayı atlatırsak önümüzde duramazlar Allahın izniyle

Son dakika biri daha gelebilir yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt