Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenalın mentalitesi çok farklı. Wenger mentalitesi var orda ki bu biraz ajax modeline benziyor.
Tek fark, gençleri satın alıyorlar ki çoğuda fransa piyasasından.
Ama taraftarları artık homurdanmaya başladı bölüm bölüm.
Özil ve sanchez transferlerini wenger bundan dolayıda yaptı zaten yoksa wengerin yöntemine pek uymuyor.
Özelikle son 2 yılda çok şişirdi yönetim bizi.
Sneijder alınca sarhoş sarhoş, biz Galatasarayız, istersek alırız gibi açıklamalar yaparsan taraftarın bir kısmı.. Heee biz Real madrid olduk ve devamını bekliyorum düşünmeye başlar.
Başkan, çilek yok, para yok sözlerini ciddiye alanlar olsada almaynlarda ola bilir. Başkan zeki, transfer politikası böyle olur, her an bombayı patlatacak diye yorumlar.
Neden? Çünkü biz Galatasarayız, istersek alırız, okadaaaar!
Kimse de çıkıp demiyor ki niye böyle resimler çektirdin? Mağdem çektirdin, sonra neden imha etmedin?
Ha, bana göre hava hoş. İnternete düşmüşse ben o resimlere bakarım![]()
Selamun aleyküm.
Yarın Tellesi birine çakarsak,Eboue kadroda kalabilir.En güzelide bu olur aslında.
Kap bildirimleri gelince millet bir rahatladı herhalde kimseler yok dün herkes gececiydi![]()
Galiba futbol dünyanın başka hiçbir yerinde profesyonellikten bu kadar uzak yönetilmiyor. Ama zaten Demirören ve Aziz gibi adamların saygı gördüğü bir ülkeden başka ne beklenir ki. Yönetim üyesinin kulübünü sevmesi ve heyecanlı olması bir şeydir, gereksiz gazlara gelmesi ve sürekli polemik yaratması başka şey.
Yanlış nöbettesin yiğen
Herkes başka bir alemde şimdi hatta bütün dünya diyelim
iPad/Tapatakla
. Eboue'nin ileri çıkarkenki top kayıpları, düşük kondisyonu ve pozisyon alma kabiliyetindeki düşüşle uğraşacağıma Telles'in gelişiminin önünü açarım.
Tellesin eboue ye göre artılarını say desem herhalde hiçbirşey söyleyemeyiz.Eboue nin takımı öne taşıyışının çeyreği bile yok kendisinde.Ayrıca savunması berbat ötesi.Bursa maçında Hakan Balta oynayınca sıkıntı çözüldü.Bu sefer Veysel aksadı,Tarık yetişiyor oraya neyse.5 Tane yabancı oyuncu oynatabiliyorken takıma katkısı sıfır olan Tellesi elimde tutacağıma,varsa talibi satar.Deneyimli,takıma katkısı tartışılmaz Eboue yi tekrar kadroya katar bi sene daha oynatırım. Yani bu benim fikrim.Sen pişsin bekleyelim diyebilirsin.Öyle bi luxumuz yok malesef yabancı sınırı olan ülkemizde.
Ne gibi renkdaş
@DudeStufftweets: HE SAYS HE HAS KATE UPTON VIDEOS HOLY SHIT
iPad/Tapatakla
@DudeStufftweets: HE SAYS HE HAS KATE UPTON VIDEOS HOLY SHIT
iPad/Tapatakla
tamam hadi ben bilmiyorum, adamin kendisi de mi bilmiyor kendi adini
[media]https://www.youtube.com/watch?v=nBqYDMBh5Uk[/media]
ilk 15 saniyesi izlemen yeterli![]()
Bu arada bir renkdaşın Jennifer Lawrence ile alakalı söylediği doğruymuş. Bilgisayarı hacklenmiş ve sızan resimler fena :redface: