Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi la pandev 1+1 miş nasıl akıllarına geldi acaba şaşırdım ben 5 yıllık artan maaşlı kontrat bekliyordum

Chedjou yerine Koray oynayacak deseki, hazırlık maçlarında bile oynamadı adam gibi.

Tarik gelecek iste, öyle gözüküyor.

Hem Dzemaili hemde Pandevi oynatmak istersen,arkayi full yerli yaparsin.

Veysel Semih Balta Tarik

5 yabancin da Melo,Dzemaili,Muslera Pandev,Sneijder olur. Ah ulan ah su yabanci siniri olmasa ne adamlar alirdik.

Arkadaşlar Dzemali ve Bruma yedek olur ama inş..Bu Pandevden beklenilen verim alınır..

Hatta bazı lig maçlarında bu defans hattını da görebiliriz.

Tarık Semih Balta Olcan

Keske 6 yabanci olsaydi muslera chedjou dzemai melo sneijder pandev cok iyi olurdu simdi degismeli oynucaklar 1 i olmayacak bu da prandelli nin işi form durumuna gore degismeli oynuyacaklar ama insallah selcuk adam olurda toparlanir ya da koray kendini bulur ya da illaki sakatliklar cezalar olacaktir ama insallahs muslera ve melo da yasamamaliyiz en iyi yabancilarimiz onlar

Veysel Semih Balta Tarik

5 yabancin da Melo,Dzemaili,Muslera Pandev,Sneijder olur. Ah ulan ah su yabanci siniri olmasa ne adamlar alirdik.

kuslarin federasyonunun son senesi...Seneye yabancı sınırlaması kalkar yada 7 ye cıkar.........Bisimkilerde osamana kadar forma reklamiından stad gelirinden ordan burdan derken super kadro kuraris....Bu sene olmadi ama seneye cok heyecanli olacak transfer sezonu...

Fener daha 3_4 sene sampıon olamas ondan eminim...

Pandev'in oyun tarzını eski fenerli Rapaiç'e benzetiyorum.Futbolu kafada bitirmediyse bir sezonluk çok faydalı olur

Veysel Semih Balta Tarik

Bruma bence oynamalı sürekli.

Prandelli akilli adam. Ligi kisa süre icerisinde cözmüs. Ona göre oyuncular aldi.

Büyük ihtimalle Prandelli´nin tavsiyesiyle alindi zaten Pandev ve Dzemaili.

Ikisi de Napoli´nin kaliteli kadrosunda ciddi süre almis oyuncular. Bu maliyetlerde cok akilli transferler.

Süper Lig icin kadro kurmak kolay degil, ama CL icin cok dengeli, mücadeleci ve kaliteli bir kadro olustu.

Bu kadroyla cekinmiyorum Arsenal ve Dortmund´dan. En azindan Aslanlar gibi carpisiriz.

_____________________________Muslera_______________________________

_____Tarik_____________Semih___________Chedjou____________Telles_________

_______________________Dzemaili_________Melo_____________________________

______________Olcan___________Sneijder___________Bruma_________________

______________________________Pandev_________________________________

______________________________Muslera_______________________________

______Tarik______________Semih________Chedjou______________Telles__________

_______________________________Melo_____________________________________

_______________________Dzemaili_______Selcuk_____________________________

______________________________Sneijder_______________________________

_______________________Burak____________Pandev____________________

_____________________________Muslera_______________________________

____Tarik______________Semih__________Chedjou_____________Telles__________

______________________Dzemaili_________Melo___________________________

__________Pandev______________Sneijder_________________Bruma__________

______________________________Burak___________________________________

Hatta bazı lig maçlarında bu defans hattını da görebiliriz.

Tarık Semih Balta Olcan

Aynisini yazacaktim. Ama defansi boslamanin da dogru oldugunu düsünmüyorum.

Gol yersin, sonra oyun planin alt üst olur. Böyle birsey de var. Artik takimlar öyle keklik degil Türkiye´de.

Türkiye´de kadro kurmak gercekten zor olacak.

GS tv de es es maçının tekrarını ızledım de sımdı tarık camdalı bır kez daha ıyı kı aldık dıyorum malıyetı 4.5 mılyon Euro kazık deniyor ama yasıne sercana yıgıte amrabata hayrovıce tellese verılen bonservıslerın yanında bence normal kı tarık temposu bındırmelerı oyun zekası en onemlısı ıkı bekde de oynama opsıyonu ıle komple futbolcu bızde kendısını dahada gelıstırecegını ve uzun yıllar vazgecılmezımız olacağını düşünüyorum.Bu sene en cok ıstedıgım ıkı transfer olcan ve tarık dı teşekkürler başkan ıkısınıde aldı .

pandev ve dzemaılının de hocanın ıstegı dogrultusunda serı a dan gelmıs kalburüstü oyuncular oldugnu düşünürsek bence sahane kadromuz oldu

Prandelli kadroda herkese sans verecektir melonun da ceza almaya acik bir oyuncu olduhunu varsayarsak dzemaili cok iyi oldu

umutun gitmesine çok üzüldüm arıyacaz bız bu çocugu . Son dakıka bir de mevlüt gelse ah keşke :) İnşallah bazı oyuncularımız eski performansına geri döner hakan , emre, selçuk , burak gibi . Aslında bir istedigimde son gün alex satip eboue forma kavuşsa daha süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt