Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

veysel-hakan-semih-tarık

melo-selçuk-dzemaili

sneijder

pandev-burak böyle birşey olurmu sizce??

Ligde çok zor bence. Belki 1-2 maç denenir ama Chedjou formunu sürdürüse yapılmaz bu formasyon. Ayrıca tamamen yerlilerden kurulacak savunma çok sıkıntılı görünüyor.

bakalım göreceğiz artık. bu kadar rotasyonlu kadro olmamıştı inşallah her oyuncudan istediğimiz verimi alabiliriz ama ben özellikle Dzemaili den ümitliyim pandev zaten italya gibi bir ligde 13 14 gole katkı verebiliyora bizde de enaz okadar verir diye düşünüyorum.

Dzemaili isveclere yazdiklarina göre ikili mücadelerde cok iyi ve oyun zekasi cok yüksek ayrica uzak sutlarida cok tehlikeliymis

Böyle de olabilir 4-3-1-2 sistem de olabilir yani bi nebze 4-3-3 vari ama sneijder en iyi oynadığı 10 numara pozisyonunda ileride de burak-pandev orta saha melo-dzemaili-selçuk geri dörtlü komple türk.

Sistem olarak cok alternatif var. Hepsi olur.

Yedek anlaminda da kalite cok yükselmis oldu acikcasi. Bu anlamda rahatiz.

Bende 4-3-1-2 oynatacagini düsünüyorum ama Olcan ve bruma´ya üzülmemek elde degil o zaman.

Kaldi ki Olcan özellikle Türkiye icin cok etkili ve faydali bir oyuncu. Gercekten Allah Prandelli´ye kolaylik versin.

Ne olursa olsun, böyle bir kadro sartti. Iyi olan oynasin artik. Hangi sistem 3 puan getirecekse, öyle olsun.

Unal baskan allah razi olsun senden yuzumuzu guldurdun seneye pato yada doumbia alirsak ucariz su yabancı siniri belimizi bagladi

Herkes Tarik´i sol beke yaziyor ama, ben cekiniyorum valla. Sag bek oynasin iste.

Eskisehirspor degiliz ki yani. Affetmezler valla. Veysel Tarik vs.

Neyse ya, Prandelli düsünsün artik.

Dzemali iyidir iyi.

Adamın bütün goller ayak dışıyla.Ters köşeyede düz köşeye de hiç farketmez.full ayak dışı asılmış.Bu sezon ilginç gollerini görebiliriz.

Kapanıştan çok memnunum.

Tarık çok iyi oldu.Parası yüksek,ama yapacak yok.Orada veysel oynarsa CL'de otobana dönecekti sağbek.

Tarığı ben hep G.Gönülün gençlik yıllarına benzettim.Çok yerine transfer.

Dzemali zaten çok çok iyi oldu.

Pandevin de geçmişte Sneijder reisle oynamışlığı var.Drogba gidince Sneijder sönük kalacak diye korktum.Hemen bi ekürisini getirdiler.Çok da iyi oldu.

Sahada rakibe ters etki yapabilecek 2 adamı çok ucuza kapattık.

Hem Balkan topçudan zarar gelmez.Neredeyse aynı kıta aynı toprak.Hep iş yaparlar.

İyi ve alternatifli takım olduk.

Memnunum.

1610784_768171226561840_6510354769713496781_n.png

devre arası da bi kanat -forvet alırız...gruptan çıkarsak..olmadı pato falan..eboueyi göndeririz devre arası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt