Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili çoğu kişinin düşündüğünün tersine bence gayet iyi oyuncu.

Pandev'in de form durumu çok kritik bizim için.

beyler bir şey sorcam. bursa maçını izleyemedim. fener maçında da çok dikkat edemedim. neden veyseli 11e yazmayanları ve dahası laf edenleri görüyorum? çok mu kötü oynadı noldu bu iki maçta

Muslera

Veysel semih chedjou tarik

Dzemaili selcuk melo

Sneijder

Burak pandev (bruma)

Yavv keşke ilk 11 de 5 değil de , en azından 6 yabancı kullanabilseydik.

İstediğimiz takım o zaman meydana gelirdi.

Pandev de milli takıma alınmıştır bence.Zaten başka adam mı var takımlarında?

Ekli dosyalar

• 25771313.webp
    25771313.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 248
Telles benim adıma çok büyük hayal kırıklığı oldu. Şimdi kiralanırsa kimsenin bir şey diyeceğini zannetmiyorum

doguma bügüme almanyada yasiyorum üstelik kürdüm ailemde kimse türkce konusmuyor ama yinede türkceyi ögrendim normal degil mi böyle hatalari yapmak kardes

Kardeşim etnik kökeninle alakalı yaşadığın yerle alakalı birşey söylemedim.Amacım dalga geçmek de değildi.İsviçre diye hatanı düzelttim sadece yoksa başka bir niyetim yoktu.

yarım devre kiralasınlar tellesi eksikliğini hissedersek geri döner olmazsa 6 ay daha kiralarız 21 yaşında adam oynaması çok zor gibi artık kiralansın daha iyi

Yanarim yanarim, umut gündogani dogru düzgün bi macta izleyemedigimize yanarim

Sent from my iPhone using Tapatalk

forveti burak onun yedegide umut olan bir takimin taraftari pandeve burun kiviriyor he kafaya bak hele,ulan burda balotelli diye zirlayanlar sunu unutmasin asil rezillik balotelli transferi olurdu,pandev balodan daha fazla katki verecegi kesin, ayrica balotelli 20m bonservis ve kendi alacagi para ile 35m£ güme gitmesi demekti.Kimi alacaktik benzemay,falcao falanmi ne istiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt