Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler bir şey sorcam. bursa maçını izleyemedim. fener maçında da çok dikkat edemedim. neden veyseli 11e yazmayanları ve dahası laf edenleri görüyorum? çok mu kötü oynadı noldu bu iki maçta
bursa macinda veysel evet kotu oynadida maca bakildiginda bircok kisi kotu oynadi buyutmeye gerek yok aslinda,sonucta adam yine gitti 2.golun asistini yapti

beyler bir şey sorcam. bursa maçını izleyemedim. fener maçında da çok dikkat edemedim. neden veyseli 11e yazmayanları ve dahası laf edenleri görüyorum? çok mu kötü oynadı noldu bu iki maçta

Sanki sağ bek gibi değil. Başka bir şey. İsim bulamadım:-) açıkçası baya baya yetersiz.

Veyseli gec telles resmen beni cok sasirtti hicbir ozelligi yok gibi oynuyo bu ara her pasi hata defans sifir estetik yok.orta yapamiyo bilemedim hic

Sınır 6 iken yine iyiydi be.Bruma,Pandev,Telles,Dzemaili ve Chedjou'dan üçüne yazık olacak.

Radamel Falcao'nun transferini bitiren Manchester United, Vidal'ın ardından Mats Hummels için Dortmund'a son bir teklif sundu!

Hummels giderse isimize yarar

tarık mı iyi gökhan gönül mü ?

Birçok kişi benzetselerde farklı oyuncular.Gökhan Gönül ilk piyasaya çıktığından bu yana gücüyle oynayan hızlı bir futbolcu.Tarık Çamdal ise hızlı düşünen oyunu hızlı oynuyan önündeki kanat oyuncusunu rahatlatan bir oyuncu.Tarık bize daha uygun oyuncu zaten bu yüzden bu kadar ısrarcı olduk.Yoksa Gökhan Gönül ün oyununa çok yakın Şener Özbayraklı alınabilirdi.O iyi bu iyiden ziyade Tarık bize çok daha uygun bir futbolcu.

Sınır 6 iken yine iyiydi be.Bruma,Pandev,Telles,Dzemaili ve Chedjou'dan üçüne yazık olacak.

Ben öyle düşünmüyorum 3 kulvarda yarışıyoruz bu oyuncuların hepsinden yararlanır Prandelli.5+3 fena değil 3 kulvarda yarışan bir takım için.Geçen seneki sistem olsa o zaman çok yazık olurdu.Ancak yine en uygunu 6+2 olurdu.

Umut gundogana hic uzulmedim hic bi ortasaha yipraticiligi yok ciroz gibi yani uzulmedim bosverin artik tarik lazimdi es es bizim boslugumuzdan yararlandi ama tarigi kaptirmaidigmiza cok mutluyum

son gun hummels yada reustan bırı gıtse bari...burak-hummels ikilisini dusunemıyorum

Gercekten bu umutu sizin soylemlerinize gore 50 kere izledim hazırlık maclarinda yasin de bile bişeyler var dikine gidebiliyo ama umut gundoganda hicbisey goremedim buyuk takim topcusu degil gibi

u.gundogan.yekta vs gibi adamalrin degisen dunya futbolunda artik yerleri yoktur melo,toni kroos,Schweinsteiger vs gibi hem teknik hemde ayakta kalabilen saglam adamlarla kuruluyor artik orta sahalar.buyuk takim isek hedefimiz herzaman en ust nokta ise orta sahayi bu tarz adamlarla kuracaksin okadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt