Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görücem ben sizi tarık 2 maç 11 oynasın da burda neler sayacaksınız . Hepimiz biliyoruz yere göğe sıgdıramadıgınız adamlara 5 dk sonra nasıl değiştiğinizi..

Tarık 34 hafta var dimi ligde . Tarık 14 hafta ilk 11 başlarsa neyim.

O kadarda iddialıyım.

Önce bir kaç hafta hoca denicek.

Sonra kızağa.

Burdaki herkes de sonra yönetime saydırmasın hepinizin dibi düşüodu tarık için

Tamamdır ağabey kalsın bu mesaj burada uplarız umarım :)

Eboue'nin fesih kapı ne zaman gelecek acaba?

Serie A ekibi Roma, Newcastle United'dan savunma oyuncusu Mapou Yanga Mbiwa'yı 1 yıllığına kiraladı.

a8WhFbLK.jpeg
caner2.jpg

:P

İlk önce tüm alınan oyuncular hayırlı olsun.

Gelen oyuncular içinde futbol bilgisi ve oyun zekası ile Pandevin başarısız olma ihtimali yok gibi.

Diğer iki oyuncu hakkındada başarılı olur veya olmaz yorum yapamıyorum. Ama çok net başarısız transferler olarak görüyorum.

Acı olan tarafı senelerdir Galatasarayı yönetenlerin her türlü iş bilmezliği, kepazeliği yapmasına rağmen her transfer dönemini sonunda kim alınırsa alınsın müthiş hamleler diye bahsetmek ve ısrarlar geçmişden ders çıkarmayarak bunu yapmak çok büyük bir başarı.

Adam süper geniş ve alternatifli kadromuz oldu diyor yahu..Yarısından fazlası çöp olan kadroya transferlerin getirdiği heyacanla bunları söylüyor.

Yani transfer olsunda kim olursa olsun. Yani bir mevkiye iki , üç kişinin ismini yazayım. Mantık bu.Nitelik falan hiç önemli değil.

Galatasaray iyiliği için ne zaman olması gerekiyorsa yönetim derhal istifa etmelidir.

Görücem ben sizi tarık 2 maç 11 oynasın da burda neler sayacaksınız . Hepimiz biliyoruz yere göğe sıgdıramadıgınız adamlara 5 dk sonra nasıl değiştiğinizi..

Tarık 34 hafta var dimi ligde . Tarık 14 hafta ilk 11 başlarsa neyim.

O kadarda iddialıyım.

Önce bir kaç hafta hoca denicek.

Sonra kızağa.

Burdaki herkes de sonra yönetime saydırmasın hepinizin dibi düşüodu tarık için

Yerli Cafu vardı da Başgan mı almadı?

Sabri Cafu gibi oynadı da Prandellimi oynatmadı?

Hıncal uluç edebiyatını bırakalım.

Tarık, herkesi utandırabilecek bi oyuncu.

Kaç maçını izledin,bilemiyorum ama,eskişehirin ben totalde 12-13 maçını izledim.

Hepsinde de Tarık banko oynadı.

Sağdan da yaldır yaldır gitti.Önündeki oyuncuyu da çok rahatlattı.

Savunmasında da g.gönül atikliği vardı.

gerçekler böyle..

hatalısın bence.

Tarık istediğimiz seviyede çıkacak.

Ben Tarığa inananlardanım.

aynı oyuncuyu fener olsa,bu kez ağlanacaktı buralarda.Yine iyi bir yerlyi onlara kaptırdık hüüü diye.

Hoşgeldin Aslan Parçası Tarık.

Başarılar Aslanım..

Tarık çok üst düzey olsa zaten bu şikeciler bize bırakmaz. dünyadan bi haber yaşıyorsunuz.

Arsenal, Manchester United'ın yıldızı Danny Welbeck transferini 16 milyon pound'a noktaladı.

evimizdeki maçlara sinan bolatı hazırlamamız lazım zorluk derecesine göre muslera seçilmeli yabancı kontenjanı sağlanmış olur...

bunu yaparken sinanı yazdım sonra muslera nerde diye saldırırlar diye muslerayı koydum.evdeki rize,karabük,başakşehir,mersin,erciyes gibi maçlarda muslera oynamamalı bence.ilk böyle yapmıştım.burakla selçukun da burunları sürtsün biraz hem.

--------------------- sinan

veysel-semih(koray)--gökhan(hakan)---tarık

------------melo --cemali

-------------- sneijder

-------- olcan------bruma

-----------pandev

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt