Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev gecen sene gelse muthis olurdu.. Sneijder-Pandev-Drogba kağıt üstünde muhteşem ileri hattı

Tarik = 77

Pandev = 19

Cemali = 6

6asuge2y.jpg

bu seneki transfer dönemi harbiden rezaletti yalnız

tamamen inşallahlara maşallahlara kaldı işimiz

Ya Allah aşkına asist yok hadi gol olmasın böyle bek olur mu?

Eskişehir günlüklerini bırak hacım.

Bu takımda az kalsın uğur uçar bile asist kralı olacaktı.

İnatla, Tarığın çok iyi olacağına ve de bir sağbek olarak en az 4-5 asist yapacağına inanıyorum.

Çocukta o potansiyel fazlasıyla var.Bu onda var.

Tarık verilen 4.750 milyon avrodan ziyade Yasin'e verilen 2.5 milyon avroya acırım.

Tarık'ın Galatasaray'da kalıcı olması için herşeyden önce orta yapmayı ve asist yapmayı öğrenmesi lazım. Bu kadar övülen bekin 2 senede 1 asist 0 gol ile oynaması nedir abi?

Sağda solda yorum yapan kazmaların gazına gelmeyelim. Eboue'yi geldiği sene hayranlıkla izliyorduk. Yaptığı asist 2. Veysel Eskişehir'de son 1,5 senede 2 asist yapmış. Şu an 1 maç - 1 asist. Bekleyelim...

Arkadaşım emin ol Türkçeyi en az senin kadar belki daha da iyi kullanıyorum. Oradaki ironiyi anlamamakta senin ayıbın kusura bakma.

bende hatalı kullanıyorum bazen acele edeyim derken anladım seni kusur olurmu senin canın saolsun, keşke herkes senin gibi çözümcü yaklaşım içinde olabilse... selametle :D

e yuh ya adamla 2019'a kadar sözleşme imzalamışız adam jübileyi bizde yapacak anlaşılan

Görücem ben sizi tarık 2 maç 11 oynasın da burda neler sayacaksınız . Hepimiz biliyoruz yere göğe sıgdıramadıgınız adamlara 5 dk sonra nasıl değiştiğinizi..

Tarık 34 hafta var dimi ligde . Tarık 14 hafta ilk 11 başlarsa neyim.

O kadarda iddialıyım.

Önce bir kaç hafta hoca denicek.

Sonra kızağa.

Burdaki herkes de sonra yönetime saydırmasın hepinizin dibi düşüodu tarık için

Bi kudurma la senin gibi ibibkler onlari yapan sen simdi 4 gozle bekliyon Tarigin kotu oynayacagi maci kazikmis bi sus ulan diger oyunculara deinmion bile git antuda takil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt