Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA | Galatasaray, Emrah Başsan ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi.

Yuh Yuh Yuh

Müthiş yıldızımız Emrah geldi,boşta olan Zivkovic evlat değil

lan dursun yarini bekleseydin, hem bayram hem sali, ne guzel 3 tane bombalari patlatirdin niye acele ettin :D

Hamit olayının eşi benzeri yok,net bir skandal.Kaç sezon yatan herifi takımda tutmak,daha önemlisi garanti ücret vermek ne demek?Hamit gelmiş kaç yaşına,diyecek mi kıçımı kaldırayım da oynayayım?Alacağından feragat etse bile aradaki fark olan 200 bin Euro'yu alacak yatacak rızıkçı işte,adamın çok da umrundaydı maça çıkıp da maç başı ücreti almak,yattığın yerden aldığın para tatlı oluyor tabi.

Hamit büyük sikinti degil gözümde. sözlesmesini fact olarak 200 bin avro ücrete uzattilar... Muhtemelen öyle anlastilar gecen sene. Hamit saglikli oldugu sürece, yatacak adamda degil.

Sabri konusunda cildiracam ama artik. 1.3 Milyon avro, yine bos besele girdi kasasina... Taraftar görmek istemiyor bunlari zaten artik, tiksindi.

Koyun emanet edilmeyecek adama, Galatasaray´i emanet etmis kongremiz.

Anca sosyal mecralardan koyar tepkisini bizim taraftarımız. Dünyanın en atarlı ama en üşengeç taraftar grubuna sahibiz. Bu adam şimdiye kadar inmediyse ben suçu taraftarda ararım

Hamit büyük sikinti degil gözümde. sözlesmesini fact olarak 200 bin avro ücrete uzattilar... Muhtemelen öyle anlastilar gecen sene. Hamit saglikli oldugu sürece, yatacak adamda degil.

Sabri konusunda cildiracam ama artik. 1.3 Milyon avro, yine bos besele girdi kasasina... Taraftar görmek istemiyor bunlari zaten artik, tiksindi.

200 bin küçük bir meblağ olsa da,adam onu bile hak etmiyor işte sıkıntı o,uzatma nereye giderse gitsin,bana göre bal gibi yatacak bir adam.

Sabri konusunda katılıyorum,bir de 1 milyon 250 bin Euro demişler,sanki Euro ile TL arasındaki farkı herkes mal ya,bilmiyor hiçkimse.

Bizimkiler UEFA'dan gelen cezadan hiçbir ders çıkarmamış. Bu kafada oldukları sürece 5 yıl daha gidemeyiz Avrupa'ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koysunlar öyle kongreye.Onun bunun çocukları hepsi.

Profesyonel futbolcu Emrah Başsan ile oyuncunun transferi konusunda 2016-2017 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır

2016-2017 sezonu için net 400.000 EUR sabit transfer ücreti
2017-2018 sezonu için net 450.000 EUR sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için net 500.000 EUR sabit transfer ücreti

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9.000 EUR (dokuzbin Euro) ve her beraberlik için ise 3.000 EUR (Üçbin Euro) prim ödeyecektir.
Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Kulüp ayrıca Futbolcunun her bir sezonda Kulüp A Takımının 20 resmi müsabakasında fiilen oynaması halinde (ilk 11'de veya sonradan oyuna girme) Futbolcuya 100.000 EUR (Yüzbin Euro) ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

en azindan Emrah baya ucuza gelmis

sorun sabri de değil orta sahada 2 tane adam kaldı zaten zoraki hamit oynatılacak orada kafadan 10 maç üzerine koy. Bir bok yapmadan +250 bin euro daha.

750bin 1 milyon euro gibi ücretlere kuzey ülkelerinden ciğersiz 30-40 maç oynacacak her türlü bulurdun. Yapılan ahmaklıktan başka birşey değil.

Ucuz dediğiniz 400 Bin Euro. Hamit+Sabri+Emrah = 5 küsür Milyon Euro. UEFA bu yönetim başımızda oldukça inşallah sürekli men verirler. Hakediyorlar çünkü.

200 bin küçük bir meblağ olsa da,adam onu bile hak etmiyor işte sıkıntı o,uzatma nereye giderse gitsin,bana göre bal gibi yatacak bir adam.

Sabri konusunda katılıyorum,bir de 1 milyon 250 bin Euro demişler,sanki Euro ile TL arasındaki farkı herkes mal ya,bilmiyor hiçkimse.

14/15 bir bucuk sene sakat olmasina ragmen, takimdaki cogu oyuncudan fitti Hamit. Yatacak adam degil, iyi de bir karakter, ama müzmin sakat...

Taraftar ama tepkili bir oyunculara. O yüzden tutmaya da gerek yok tabi... Sabri ise milleti 10 yildir veba etti zaten. yenilik hakki var galatasarayin artik.

3000 kombine alanları otopsi yapıp incelemek gerek..

Hangi akıla hizmet ediyorsun koyun sürüsü gibi davranırsan öyle yönetilirsin..

İnşallah Sneijder ve Muslera giderde ben görürüm o kombine alan koyunları

emrah bassan serdaraziz hamit sabri ohhhh seneye hedef ilk 10... ne haliniz varsa gorun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Off kadroya bak be.

ff7324a4fbdfadbe1f43e5990158113e.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt