Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Jeff Hendrick Türkiye'de forma giyen ilk İrlandalı milli futbolcu olabilir."
Jeff Hendrick could become the first Irish international to play in Turkey #COYBIG*

Bu gidisle sadece 1 tane önlibero alinir - selcuk hamit donk transfer

Donk'un kalacagini dusunuyorum, hoca da hollandali zaten...

feyenoord kopenhagen as forvetini 3,50 miljon'a almis , bizimkiler uyuyor ancak simdi onun yedegi Cornelius almak icin ugrasiyolar.
Istemedigimden degil ama kopenhagenin as forvetini 3,5'a almak varken yedegini simdi almak mantiksiz geliyor bana

3834eb874b1e8238ad148bd3a080c978.jpg

İyi tarafından bakacak olursak,mallık kotası doldu herhalde artık,geçen yıl gibi Denayer gibi adam alabilirler herhalde.

Vallah bence pek emin olma. Emre Güral ismi dolasiyor ortalarda.

Daha misyonunu bitirmedi bu gerizekalilar. Ben 1-2 cöp daha kitleyeceklerini düsünüyorum.

------- Poldi --- Rodayega --- Bruma/Zinan

Sneijder ------ Gunnarsson ----- Delaney ---

Carole ----- Aziz ------- HKB ------ Linnes ---

------------------- Muslera -------------------------

Vallah bence pek emin olma. Emre Güral ismi dolasiyor ortalarda.

Daha misyonunu bitirmedi bu gerizekalilar. Ben 1-2 cöp daha kitleyeceklerini düsünüyorum.

Valla deseler yönetime 3 ay boyunca yasaklanacak transfer yapmak,kabul etmeyi düşünürüm desem yalan söylemiş olmam. :D

Taraftarları iyice soğuttular,şampiyon olabilmemiz için ne varsa tam tersini yapıyor Dursun.Emrah'ı sayma hadi,Sabri,Hamit olana kadar şampiyonluk ihtimalimiz daha fazlaydı şu ankinden,her transfer haberi ile taraftarı daha da soğutuyorlar takımdan.Yine Avrupa Ligi bileti almak için didineceğiz galiba gelecek sene,ancak bu sefer kupa alıp sezonu yine teselli olarak bitirebilir miyiz,zor doğrusu.Bu sefer kupasız tamamlar,4.,5. falan oluruz muhtemelen.

2007-2010 arası Borussia Dortmund'da çalışan Alman kondisyoner Michael Wenzel, Florya'daki görevine başladı. Galatasaray'la ilk idmana çıktı

şu Umut-Tarık-Olcan-Donk gitsin 1 forvet 1 ön libero ile bitirsek üzülmem

Bunu bari yapın...memnun olurum
Johansen Selçuk dan daha iyi CMlik yapar ve çok dahah hareketli, Delaney ise mücadele gücü ile gereken dinamizmi getirecek.

----------------| Muslera |-------------------<br />
Linnes---Serdar--Denayer---Carole<br />
--------Delaney---------Johansen<br />
Sinan ----------Sneijder-------- Bruma<br />
-------------------Cornelius

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt