Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johansen gibi oyuncudan zarar etmezsin,nasıl 800bin euro verdiğin Jose'yi gönderebiliyorsan onu da yarın öbür gün gönderebilirsin,mesele piyasa şartlarında çok yüksek maaşları futbolculara vermek,şuan en büyük yıldızlarımız Muslera Sneijder bile bizde aldıkları paraları kariyer yapabilecekleri kulüplerden alamazlar

katiliyorum düsük ücret verirsen oyuncuya daima alicisi cikar ama sen adama bir hosgeldin diye 2milyon net ücret verirsen elinde patlar, bakiniz sneijder simdi ona iyi bir teklif gelmis olsaydi yani suanki kazancinin üstünde ve o lig ve o takim onu tatmin etmis olsaydi dursun ve diger kuklalari cekermiydi? derhal giderdi.

Ayrıca adama iyi kötü diyecek konumda değilim bu forumda da o konumda biri olduğunu sanmıyorum.

Sadece Celtic taraftarının yorumunu yazdık o da kabahat oldu.

Gelirse de iyi oynar umarız diyoruz.

Her şeyin en iyisini biliyorsunuz lan aferin.

Transfer yapılacağı zaman nöbetin %33'ü sarışın ve İskandinav talep ediyor.

%33'ü kaslı ve dövmeli futbolcuları gündeme getiriyor.

%33'ü siyahi mi değil mi ona bakıyor.

Kalan %1 de futbolculuk özelliklerini göz önünde bulunduruyor.

Yorumlar genelde bu şekilde.

Ben hangisiyim sayin uz ?

Para yoksa en mantıklısı iskandinav ülkelerine yönelmek. Adamlar savaşçı ruhu var takım oyuncusular. Johansen, Delaney, Cornelius transferleri şu an ki şartlarda kötü olmaz. Bruma gitmeyecekse kanat oyuncusu almaya da gerek kalmaz. Artık forvet konusunda da paraya kıyıp bitirici, yırtıcı bir isim almak lazım. Telles 7 milyon veriliyorsa satılmalı muhtemelen yedek bekler bizde. Defans 4lüsüne takviye yapılmaz artık bence. 3-4 transfer ile savaşan zirveye oynayan bir takım olabiliriz.

şuan takımımızın maaş bütçesini umursamadan transfer yapılacak 2 mevkii var,forvet ve ön libero mesela Remy'i kiralayıp boştaki Lass Diarra'yı alacaksın Lass'a isterse yıllık 3 vereceksin,bu iki transferin haricinde johansen gibi uygun maliyetli düşük maaşlı transferler yapılabilir ama önce ilk11 oyuncusu için transfer yapılmalı

Transfer konuşmak istiyorum ama aklıma Dursun denen yaratık geliyor.

Transfer yapılacağı zaman nöbetin %33'ü sarışın ve İskandinav talep ediyor.

%33'ü kaslı ve dövmeli futbolcuları gündeme getiriyor.

%33'ü siyahi mi değil mi ona bakıyor.

Kalan %1 de futbolculuk özelliklerini göz önünde bulunduruyor.

Yorumlar genelde bu şekilde.

Alman olsun iyi olsuncıları unuttun rnş

Celtic'den Scott Brown'ı da alsınlar. Melo'nun İskoç versiyonu..

As expected the bile in this thread is way OTT.

Came here did OK in his first few months but really kicked on in his first full season. Covered a lot of ground and had an excellent scoring record as we seemed to kick on in the second half of 2014/15. Included was an absolute cracker away to St Johnstone. However there were glaring weaknesses in his game even in that spell. Not very strong in the tackle and prone to give the ball away a la Scott Brown.

2015/16 saw what many of us considered to be our strongest area - midfield - make a 180 degree turn and become one of our weakest. Johansen, Bitton and Brown all had nightmare seasons. Too often Johansen tried too hard, resulting in him failing to repeat the exploits of the previous season and his weaknesses becoming worse. However that description also applies to Brown whilst you couldn't accuse Bitton of trying too hard.

The abuse on twitter, instagram and in the stands where he was regarded as Ronnie's pet didn't help and some of the folk involved in that should take a good look at themselves. As such, I don't blame him if he fancies a move elsewhere.

Having said that, I'm not sure that BR will want a midfield with two players who are so prone to giving the ball away so I am not fussed at his refusal to sign a new contract and our decision to sell him. Makes sense for both parties. Wish him all the best.

Johansen hakkinda

Son düzenleme:
bruma gitmek istiyormuş zaten emrahıda boşuna almadılar. Belliki bruma gidiyor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarışın değildi zaten o yüzden bazı renktaşlarımız için büyük bir kayıp olmayacaktır.

Ceza işi yalanlanmalı artık yönetim geri adım atıp gönül almalı, Wesley ve muslerayı küstürmek dangalaklık. Yada bu ikisinin cezası da kaptan olması nedeniyle Selçuğa kesilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt