Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu karsiligi sadece para almaliyiz , oyuncu alirsak yok yere senelik ucret vererek aldigimiz bonservisi eritiriz

telles e 7 istediysek 6 ya vermek bile yerine oyuncu almaktan karli olur , joshue cok dusuk maliyetliyse belki , o da belki ...

Sen geçen bana niye böyle karamsarsin demedin mi Yusuf. 2 günde umudun bitti mi:D

Serdar aziz transferinde niye boyle karamsarsin dedim :D

Bu yonetim'den coktan umudum bitti zaten, ne baskan futboldan anliyor, ne yoneticiler futboldan anliyor, ne sportif direktor var, 4 aydir teknik direktor bulamadilar, riekerink de olmassa orhan atik teknik direktor olurdu :D

Bu arazi işinden cok umutluyum başkanımız gsyi kurtaracak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bournemouth, Le Havre'den Lys Mousset'i 5.4 milyon pound karşılığında transfer etti.

Son düzenleme:
Ben bu beceriksiz Dursun'un hala başka td aradığını düşünüyorum. Riekerink cepte zaten ama Dursun biliyor ki, Riekerink başarısız olursa tüm ihale kendisine kalacak. Bu yüzden Terim'i istiyordu ki, arkasına saklansın. Riekerink'i hala açıklamamalarının neden başka bir sürpriz isim olma ihtimalini düşündürüyor. Zaten Serdar Aziz'in basın toplantısında görüştüğümüz birkaç teknik adam var demişti

Serdar aziz transferinde niye boyle karamsarsin dedim :D

Bu yonetim'den coktan umudum bitti zaten, ne baskan futboldan anliyor, ne yoneticiler futboldan anliyor, ne sportif direktor var, 4 aydir teknik direktor bulamadilar, riekerink de olmassa orhan atik teknik direktor olurdu :D

Rikerink zaten piyon. Mehmet Özbek ve Orhan güzel güzel yönetirler.

Fenerbahce Aatif Chedjou yu aciklamis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt