Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmqE-xvXYAA6_mF.jpg

Meloyu savunurum cunku negatif yonunu kapatacak artisi var sahada. Aldigi para daha az , bir cok faktor var

Sneijder gecen sezon tum maclarda yatti ,2 tane sutu var , bir de 5 milyon alacak ,bir de yok kampa gec gelecek , menejeri cart curt konusacak ... Bunlarin hic biri podolskide muslerada meloda veya eskiden baska oyuncuda var miydi

Son hatirladigim lincoln boyleydi .. Sorun adamlarla isimiz yok .. Alsin bakalim ayni 5 milyonu o uber yildiz sneijder avrupadan , hani nerede talipler siraya girmedi , kimse odemedi 7,5 u klube

buyutmeyin gozunuzde bu kadar , bitik bir halde sneijder e belki pazarlikla 3,5-4 bonservis verirler, cunku senelik ucretini indirmeyecektir gidecegi yerde

Hadi canım yuvana , hadi. Seni kuş genel bilgilerle burda algı yaratıcak.

Melodan örnek ver kıvır onu ver kıvır ne güzel.

Sneijder dediğin gibi bi adam olsa alacaklarını alamayıp serbest kalma şansı kaldığında , 4 teknik direktör 3 yönetim değiştiğinde elli kere sorun çıkarır giderdi , kupa finalinden sonra izni yetkililer vermiş zaten , senin gibi insanlara pabuç bıraktırmam burda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neustadter: "Futbolda birçok dedikodu oluyor. Başka takımlarla da görüştüm ama görüştüğüm tek Türk takımı Fenerbahçe oldu."

endoğan adiliden faydalanacaksak yasini gönderelim

bu taraftar bu kadar mal oldugu sürece abbas daha da düdükler.transfer beklemeye devam edin

Lequipe haberine göre Galatasaray Jean-Daniel Akpa-Akpro talip olmus.

Taraftar mal. Hala Sn. Albers ve Sn. Sneijder eleştiriliyor. Az bile konuşuyor Albers. Atıyorum Ramos'a Ronaldo'ya gördüğü sarı kartlar nedeniyle maaşlarının yarısı kadar 7-8 milyon euro ceza kesilse madrid çatırdar. Rezalet. Skandal. Haksızlığın şerefsizligin nirvanası.

Ronaldo tum sezonda 2-3 gol atip sutlari 2 kale boyu disari attiginda zaten o takimda ertesi sezonu olmaz , ronaldonun menejeri real madride boyle laf sokamaz , hele hele ronaldo madridin kampi 10 unda ama ben 20 sinde gelirim diyemez

Celtic reject Galatasaray's opening £1.1m offer for Stefan Johansen.

Song-Bony al yeter Bony kirala +Emre Güral getir al sana mis gibi kadro ne uğraşıyorsun.. Zaten elinde deli gibi genç oyuncu var..

Brumayı kullan, Sinani kullan, Linnesi parlat, Carol aynı şekilde, Selçukla bu sene celcilten alınacak çoçugu değişmeli oynat takıma kazandır, diğer sene selçuk 32 olacak yeter bence, Song bony + emre güral..

Muslera
Linnes-----Serdar----Şeyşu---- Carol
------------Selçuk----Song------------
Bruma(Sinan)----S10-----------Poldi(Emrah)
--------------Bony(Emre)-----------------

Mis gibi takım işte...1 yıllık Bony kiralanabilir gayet makul bir ücrete..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt