Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral yuvasına geri dönmeli.

Kesin kararımı verdim bu konuda.

Fenerbahçenin transferlerini konuşuyoruz biz adam alamadık diye. Temmuz ortasına geliyoruz hala bir çok önemli eksik var. Orta saha ve Hucüm hattına en az 4 adam almak gerek ama nerde bu yönetim uyuyor mu? Ayrıca transferden daha önemli olan umut,tarık,olcan,donk gibi adamlar ile yollar ayrılmalı. Fenerbahçeye gelince de skrtel ve kjaer çok sağlam defans hattı oldu verdikleri para da sağlam ancak en az 2 yıl götürür.

Edin Visca - Sağ Kanat, Gerard Moreno - Santrafor, Stefan Ilsanker - Ön Libero, Haris Seferovic - Santrafor 4 transfer yapsak zirveye oynarız.

Yanlız fener bir de Kolarov yahut o arada bir Sol Bek alırsa hakikaten iyi bir defansları olacak.

Wiel-Skrtel-Kjear-Kolarov

BPL kalitesinde bir 4lü.
Pereira ayrıca defansif oynatır ise, fener baya az gol yer yeni sezonda.

Hani orta saha ve Santrafor bağırdımız ortamda... bakıyorsun da bizim Defans da okadar iyi değil.
Sağ bek Soru işareti, bir tane 10/10 Stoper yok.

Kaleci harıç 10/10 bir bölgemiz malesef yok.

Söyledim, tekrar söylüyorum.
Çok değil, 2 Adam gibi transfer yapsak bile yeterli olur.

- Doumbia Kıralama
- Mikel/M'Vila

------------Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
---------Selçuk Mikel
------------Sneijder
Sinan Doumbia Bruma

Bir DMC ve bir ST.
Artık Sinan&Bruma dan iyi bir performans beklemek gerekir.
Güzelim Doumbia gitti... hem de Basel gibi bok bir kulübe. Çok rahat kiralanabilir bır oyuncuydu.

Söyledim, tekrar söylüyorum.
Çok değil, 2 Adam gibi transfer yapsak bile yeterli olur.

- Doumbia Kıralama
- Mikel/M'Vila

------------Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
---------Selçuk Mikel
------------Sneijder
Sinan Doumbia Bruma

Bir DMC ve bir ST.
Artık Sinan&Bruma dan iyi bir performans beklemek gerekir.
Güzelim Doumbia gitti... hem de Basel gibi bok bir kulübe. Çok rahat kiralanabilir bır oyuncuydu.

Poldi nerede?

Galatasaray transferde durmuyor! İki Viking ikna edildi

07.07.2016

Takım içi büyük krizlerin yaşandığıGalatasaray'da*başkan*DursunÖzbek*ve yöneticiler, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Şu ana kadar*Bursaspor'dan SerdarAziz*ve*Antalyaspor*ile sözleşmesi sona eren*Emrah*Başsan'ırenklerine bağlayan*Galatasaray,Sabri*Sarıoğlu*ve*Hamit*Altıntop'lada nikah tazelemişti.

Galatasaray'ın*teknik patronu*Jan Olde Riekerink'in*verdiği rapor doğrultusunda transfer temaslarında bulunan*Galatasarayyönetimi, iki isimle büyük oranda anlaştı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Galatasaray'ın*bir süredir transferlerini bitirmek için uğraştığıKopenhag'ın*23 yaşındaki golcü oyuncusu*Andreas Cornelius*veCeltic'in*25 yaşındaki orta sahasıStefan Johansen'de*artık mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi.

Oyuncularla prensipte el sıkışanGalatasaray'ın,*her iki kulüple pazarlık halinde olduğu belirtildi.Galatasaray'ın*gerek*Johansen'igerekse*Cornelius'u*10 Temmuz'da başlayacak*İsviçre*kampına yetiştirmek için yoğun çaba gösterdiği ifade edildi.

(sporx)

51717860c961479ea0aa19ce5b33faa5.jpeg

Tabi Bruma nın Duruma bakılır ama...

Ben hızlı, Depar atabilen, defans için geriye koşabilen dinamik kanatlar dan hoşlanıyorum. [1]

Selçuk ve Sneijder var. Poldi de dahil olunca Takım çok yavaş olup koşamiyor ve böylece takım defansın içine etmiş oluyoruz....[2]

[1] + [2] = Bruma İN

biz 7 istiyoruz, Porto 6.5 ediyor --> sonuc: 6.5 milyon
takas olarak 3 oyuncu verecekler --> 2 oyuncu verecekler --> 1 oyuncu verecekler --> oyuncu yok
biz bir sonraki transferin 15% istiyoruz, Porto 10% teklif ediyor --> sonuc: 10%
biz bonservisin tamamini hemen istiyoruz, Porto 2 taksitle ödemek istiyor --> sonuc: 2 taksitle ödeyecekler

bu nasil pazarlama yaw
Hemen o masadan kalkar Telles'in turşusunu kurardım ama asla satmazdım bu beleşçilere.Insanda azcık dik duruş olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuldız golcümüz!!! cornelius dertlere deva olacak...

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız fener bir de Kolarov yahut o arada bir Sol Bek alırsa hakikaten iyi bir defansları olacak.

Wiel-Skrtel-Kjear-Kolarov

BPL kalitesinde bir 4lü.
Pereira ayrıca defansif oynatır ise, fener baya az gol yer yeni sezonda.

Hani orta saha ve Santrafor bağırdımız ortamda... bakıyorsun da bizim Defans da okadar iyi değil.
Sağ bek Soru işareti, bir tane 10/10 Stoper yok.

Kaleci harıç 10/10 bir bölgemiz malesef yok.
wielin savunma zayıf,skrtel ve kjaer ağır,solbek hasan ali.....defans arkasına atılan her top tehlike ama yine de iyi defans hattı:o

wielin savunma zayıf,skrtel ve kjaer ağır,solbek hasan ali.....defans arkasına atılan her top tehlike ama yine de iyi defans hattı:o
Sergen oynadimiz Lig Barclays Türk Süper lig.
Abartmaya gerek yok :D
Fenerbahçe daki Stoperlerin artısı: Topal, Josef ve Neustädter defansa çok yardım edecekler.

Kornelyüs geçen sene 23 maçta tamı tamına 5 gol atmış. Evet tam 5 gol say say bitmez. Neymiş 1.93 boy varmış. Devede de boy var.

Sergen oynadimiz Lig Barclays Türk Süper lig.
Abartmaya gerek yok :D
Fenerbahçe daki Stoperlerin artısı: Topal, Josef ve Neustädter defansa çok yardım edecekler.
ben de diyorum ya işte yine de iyi.kjaeri fazladan iyi gösteren de topal ve josef zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt