- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Yusuf ciftci kus veya yigit tam olarak cözemedim ama #olacakolacak
yiğit olabilir ama kuş olduğunu sanmıyorum kuşlar dikkat çekmemek için fazla sivri yorumlar yazmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf ciftci kus veya yigit tam olarak cözemedim ama #olacakolacak
Söyledim, tekrar söylüyorum.
Çok değil, 2 Adam gibi transfer yapsak bile yeterli olur.
- Doumbia Kıralama
- Mikel/M'Vila
------------Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
---------Selçuk Mikel
------------Sneijder
Sinan Doumbia Bruma
Bir DMC ve bir ST.
Artık Sinan&Bruma dan iyi bir performans beklemek gerekir.
Güzelim Doumbia gitti... hem de Basel gibi bok bir kulübe. Çok rahat kiralanabilir bır oyuncuydu.
5,5 milyon poundmuşUğur Karakullukçu @ukarakullukcu SKRTEL TRANSFERİ 1- Yerel medyanın en güçlü gazetesi Liverpool Echo ve muhabirleri, "Bonservis 5 milyon pound" diyor, yani 6.5M€ civarı.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tabi Bruma nın Duruma bakılır ama...Poldi nerede?
Hemen o masadan kalkar Telles'in turşusunu kurardım ama asla satmazdım bu beleşçilere.Insanda azcık dik duruş olurbiz 7 istiyoruz, Porto 6.5 ediyor --> sonuc: 6.5 milyon
takas olarak 3 oyuncu verecekler --> 2 oyuncu verecekler --> 1 oyuncu verecekler --> oyuncu yok
biz bir sonraki transferin 15% istiyoruz, Porto 10% teklif ediyor --> sonuc: 10%
biz bonservisin tamamini hemen istiyoruz, Porto 2 taksitle ödemek istiyor --> sonuc: 2 taksitle ödeyecekler
bu nasil pazarlama yaw
wielin savunma zayıf,skrtel ve kjaer ağır,solbek hasan ali.....defans arkasına atılan her top tehlike ama yine de iyi defans hattıYanlız fener bir de Kolarov yahut o arada bir Sol Bek alırsa hakikaten iyi bir defansları olacak.
Wiel-Skrtel-Kjear-Kolarov
BPL kalitesinde bir 4lü.
Pereira ayrıca defansif oynatır ise, fener baya az gol yer yeni sezonda.
Hani orta saha ve Santrafor bağırdımız ortamda... bakıyorsun da bizim Defans da okadar iyi değil.
Sağ bek Soru işareti, bir tane 10/10 Stoper yok.
Kaleci harıç 10/10 bir bölgemiz malesef yok.
Sergen oynadimiz Lig Barclays Türk Süper lig.wielin savunma zayıf,skrtel ve kjaer ağır,solbek hasan ali.....defans arkasına atılan her top tehlike ama yine de iyi defans hattı![]()
ben de diyorum ya işte yine de iyi.kjaeri fazladan iyi gösteren de topal ve josef zatenSergen oynadimiz Lig Barclays Türk Süper lig.
Abartmaya gerek yok
Fenerbahçe daki Stoperlerin artısı: Topal, Josef ve Neustädter defansa çok yardım edecekler.