- 12 Haziran 2015
- 36.431
- 32.109
- 2.693
Boşverin transferi...
yirmi7 - Sokak Lambası (Official Video) - YouTube
yirmi7 - Sokak Lambası (Official Video) - YouTube
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum..Elden verilecekse yeni kontrat yapılır ve daha iyi olur.Arkadaslar,bu cezalar bütceyi tutturmak icin göstermelik olmasin,yani kesilen cezalar elden verilmesin
Arkadaslar,bu cezalar bütceyi tutturmak icin göstermelik olmasin,yani kesilen cezalar elden verilmesin
Bony ismi bile forumu canlandırmadı. Yönetime kimsenin inancı kalmadı. Bence Başkan ya Bony'i ya da muadilini alacak. Başka şekilde taraftarın gönlünü alamayacağını biliyor.
Hangi iş?Başkan geçen sene İbrahimoviçi istedi bunu yönetime yakın bir çok kişiden duydum ama maliyetinden korktu sonradan. Cem uzan bile işin içindeydi. Uefa sorumlusu olarak gösterilmek istemedi.
Artık işler kırılma noktasına geldi, gözünü kararttı başka şansı yok. Bu iş olmazsa bu kadar istifa davetine daha fazla dayanamaz.
Büyük ihtimal bu oyuncular gelecek.
Tachtsidis, Johansen, Rodallega, Eren Derdiyok.
Ulan Fatih Terim ... Senden nefret ediyordum zaten, şimdi bir nedenim daha oldu :
Milli Takım Avrupa Sampiyonasına katıldığı için adam bası 650.000 Euro verilmiş.
Portekiz Milli Takımı Avrupa Sampiyonu oluyor, aldıkları para adam başı 275.000 Euro.
Aldığınız paralar haram olsun..
adriano ve bonyli 1 kadro yapar mısın sergencim2 tane adam gibi ortasaha,bi kaliteli forvet müthiş olur.
forvet hattı:adriano-emre güral-muhammet yeşilyurt-berk ismail olabilir : )
Hangi iş?
Arkadaslar,bu cezalar bütceyi tutturmak icin göstermelik olmasin,yani kesilen cezalar elden verilmesin