Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bony gelmez , Adriano daha gerçekçi ama dursun ile onu da alamayız . Daha bugün Levent saçma İskandinav oyuncularla ilgilendiğimizi söyledi. Vizyon belli ama Adriano gelse bile orta sahaya johansen falan ile yine patates olursun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan Fatih Terim ... Senden nefret ediyordum zaten, şimdi bir nedenim daha oldu :
Milli Takım Avrupa Sampiyonasına katıldığı için adam bası 650.000 Euro verilmiş.
Portekiz Milli Takımı Avrupa Sampiyonu oluyor, aldıkları para adam başı 275.000 Euro.
Aldığınız paralar haram olsun..

Moderatör tarafında düzenlendi:
hem bony hem adriano gelirse

baya iyi olur

2 tane de çok koşan ortasaha alırsak

bu ligte şampiyonluğa oynarız tekrar

başka transfere gerek kalmaz

Bony ismi bile forumu canlandırmadı. Yönetime kimsenin inancı kalmadı. Bence Başkan ya Bony'i ya da muadilini alacak. Başka şekilde taraftarın gönlünü alamayacağını biliyor.

Arkadaslar,bu cezalar bütceyi tutturmak icin göstermelik olmasin,yani kesilen cezalar elden verilmesin

Dursun'un ilk hedefi Avrupa ile meseleyi halletmek eğer cebinden bu paraları öder bütçeyi denkleştirirse seneyede rüya takım kurarsa heykelini dikeriz TT Arena'ya hadi bakalım ağzından bal damlamış olsun renkdaş. GS baronları Dursun'a hala katlanıyorlarsa vardır bişeyler. Hadi başkan sat 1-2 otel 10 m at kasaya Dursun Ağa diyelim sana.

Bony ismi bile forumu canlandırmadı. Yönetime kimsenin inancı kalmadı. Bence Başkan ya Bony'i ya da muadilini alacak. Başka şekilde taraftarın gönlünü alamayacağını biliyor.

Snejder giderse en ufak bir şeyde yine küfürü yiyecek. Hem bony falan gelmez , Adriano dursun var diye gelmez ama belki GS olduğumuz için gelir ; dursun için değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder de sosa gibi güvenlik gerekçesi nedeniyle Ayrılmak istediğini söylerse ne yaparsınız

bjk portodan quenteroyu falan alır sosanın yerine veya belhandayı

Başkan geçen sene İbrahimoviçi istedi bunu yönetime yakın bir çok kişiden duydum ama maliyetinden korktu sonradan. Cem uzan bile işin içindeydi. Uefa sorumlusu olarak gösterilmek istemedi.

Artık işler kırılma noktasına geldi, gözünü kararttı başka şansı yok. Bu iş olmazsa bu kadar istifa davetine daha fazla dayanamaz.

Başkan geçen sene İbrahimoviçi istedi bunu yönetime yakın bir çok kişiden duydum ama maliyetinden korktu sonradan. Cem uzan bile işin içindeydi. Uefa sorumlusu olarak gösterilmek istemedi.

Artık işler kırılma noktasına geldi, gözünü kararttı başka şansı yok. Bu iş olmazsa bu kadar istifa davetine daha fazla dayanamaz.
Hangi iş?

2 tane adam gibi ortasaha,bi kaliteli forvet müthiş olur.

forvet hattı:adriano-emre güral-muhammet yeşilyurt-berk ismail olabilir : )

Ulan Fatih Terim ... Senden nefret ediyordum zaten, şimdi bir nedenim daha oldu :
Milli Takım Avrupa Sampiyonasına katıldığı için adam bası 650.000 Euro verilmiş.
Portekiz Milli Takımı Avrupa Sampiyonu oluyor, aldıkları para adam başı 275.000 Euro.
Aldığınız paralar haram olsun..

ya kuşmusun nesin terimmi belirliyor primi federasyon veriyor onu terim sadece işin dağıtım kısmında eleştircek ordan eleştir bari yanlış dağıttı de birde hakaret ediyor manyak mı nedir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt