Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte 'Milli kriz' yaratan o primler!

İşte A Milli Takım'daki prim gerçekleri - EURO2016

biri şansalın haberi diğeri mehmet arslanın ikiside sağlam kaynaklar ben terim belirliyor diye birşey duymadım melih bey, teknik ekipte prim alıyor onudamı kendi belirliyor şimdi mali işlerede terim bakıcaksa niye federasyon yönetim kurulu var ki..terime federasyon bir prim bütçesi sunuyor hocada onu oyunculara dağıtıyor belirli koşullara göre tabi ki burak mevzuda burdan patladı mesela ben az aldım diğerleri tam aldı polemiği burdan çıktı

Yanlış biliyormuşum demek. Bilgilendirme için Eyvallah Puki.

Bu arada dağıtım konusunda haksızlık var Altaylıyı dinlemiştim listeyi gösterdi. Adanalı kalecinin aldığı miktar mesela, ne yaptı da o parayı aldı o eleman.

johansene 2,5 veremeyen delaneyi 4 e alamayan adamlardan bony adriano bekliyosunuz.biraz akıllı olun yav

Johansen icin 3.5 milyon söz konusuydu, 2 den fazla etmez, o konuda yönetim hakli. Ama Delaney konusunda agir sacmaliyorlar.

Yanlış biliyormuşum demek. Bilgilendirme için Eyvallah Puki.

Bu arada dağıtım konusunda haksızlık var Altaylıyı dinlemiştim listeyi gösterdi. Adanalı kalecinin aldığı miktar mesela, ne yaptı da o parayı aldı o eleman.

evet bu dağıtım işinde sıkıntı var hoca kaynaklı gibi duruyor burdan eleştiri gelebilir turnuvada ki başarısızlıkta pay çıkarılabilir bu işe, ama olmayan şeyler üzerinden eleştiriler hakaretler sadece komik duruma düşürüyor.

Bu primler (yani kişi başı 650.000) verildi mi, verilmedi mi? Verildi ise normal mi? Verildi ise bu işte Fatih Terim'in hiç mi sorumluluğu yok? Dikkat ettiysen bu primi FT belirledi, belirlemedi diye sormuyorum. Fatih Terim sevginizi bir tarafa koyun, vicdanınızla cevap verin.
Bu primleri terimin belirlediğini bilmiyorum ki. Olabilir olamazda. İftira modundan hoşlanmıyorum. Terim değil aziz yıldırım olsa farklı düşünmem. Sevgiyle bilmem neyle alakası yok bu tür konunun ki fatih terimide az eleştirmedim burda orda üstelik. Neyse primleri hadi belirledi diyelim. Ne olmuş ki? Yöneticilerin her taraf anlamında rezalet olduğunu kanıtlanir sadece. Yönetici varken hocaya mı kalmış prim olayı

Prim konusunda fatih terimin belirlediği veya belirlemediği hiç bir yazılı ve resmi deliler varmı?
Yok !!! Boş yapmayın o zaman boşuna . Diğeri hadi sevgisinden dolayı kör de diğerleri nefretinden dolayı neler neler uyduruyor akıl mantık işi değil. İşinize geldiği gibi hikaye anlatıyor millet.

Yahu Aysal zamanı Drogba ile prim belirleme olayı vardı hatırlıyor musun? Orada Terimin telefona cevap vermediğinden ötürü primi Drogbayla belirledikleri falan söylendi. Hatta ROK mesajlaşmaları okumuştu yanılmıyorsam programda. Hoca Prim de belirleyebilir bu mesele değil. Bu ülke de her şey parayla dönüyor sonuçta.

Benim takıldığım nokta adaletsiz bir dağıtımın söz konusu olması. O adanalı kaleci kimdi unuttum. Ne yapmış da o kadar prim almış mesela.

evet bu dağıtım işinde sıkıntı var hoca kaynaklı gibi duruyor burdan eleştiri gelebilir turnuvada ki başarısızlıkta pay çıkarılabilir bu işe, ama olmayan şeyler üzerinden eleştiriler hakaretler sadece komik duruma düşürüyor.

Yahu Primi hoca belirlemiş olsa ne olacak. Bunu eleştiren insanlar bu ülkede her şeyin parayla döndüğünü bilmiyorlar mı. Bu ülkede her şey parayla döner. Futbol en başta gelir bu konuda.

Ya primi falan sallayın da bi sorum var telles kaldı önlibero da alınmadı diyelim carole ön libero oynar mı sizce renktaşlar tipten kanteye de benziyo efektif ayağı savunması düzgün?
Muslera
Linnes Ched Serdar Telles
Selçuk Carole
Bruma Sneijder Poldi
Bony

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu Aysal zamanı Drogba ile prim belirleme olayı vardı hatırlıyor musun? Orada Terimin telefona cevap vermediğinden ötürü primi Drogbayla belirledikleri falan söylendi. Hatta ROK mesajlaşmaları okumuştu yanılmıyorsam programda. Hoca Prim de belirleyebilir bu mesele değil. Bu ülke de her şey parayla dönüyor sonuçta.

Benim takıldığım nokta adaletsiz bir dağıtımın söz konusu olması. O adanalı kaleci kimdi unuttum. Ne yapmış da o kadar prim almış mesela.
Doğru vardı öyle olay ki bu komedi resmen. Hadi teknik heyet ile akıl alışverişi yaparsın da futbolcu ile ne prim pazarlığı yaparsın ki. Böyle örnek dünyanın hiç bir yerinde yoktur galiba. Ama beirledimi orda şimdi primi Drogba yoksa sadece bilgi alışverişinde mi bulundu onuda tam olarak bilmiyoruz. Şimdi Aysalada salamayalim boşuna tam olayı bilmeden

Transfer nobeti cigirindan cikmis.Herkes farkli telden caliyor,transfer hariç hersey var

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nöbette bir kişinin sapık olduğunu öğrendik
güzel

Ya primi falan sallayın da bi sorum var telles kaldı önlibero da alınmadı diyelim carole ön libero oynar mı sizce renktaşlar tipten kanteye de benziyo efektif ayağı savunması düzgün?
Muslera
Selçuk Carole
Bruma Sneijder Poldi
Bony

40 yılda sol bek bulduk gidip ön liberoya monte edeceğiz :)
Tellesi al oynat ön liberoda rahat bırakalım carolü lütfen.

Muslera
Selçuk Carole
Bruma Sneijder Poldi
Bony

oynamaz

Oyle garip , adaletsiz olaylar oluyor ki bu ulkede.. Isyan etmiyoruz artık.. Şaşmıyoruz artık, alıştık. Portekiz Milli Takımı sampiyon oluyor 275.000 Euro alıyor. Biz Sampiyonaya katılmayı basarı göruyoruz ve futbolcuları prime boguyoruz. Bu işte Fatih Terim sorumlu degil, yoneticiler oyle istedi diye de kılıf buluyoruz. Bu konuda artık yazmayacagım.. O primler bir yerlerine girsin, haram olsun ..

Öyle diyosanız öyle olsun :D

Muslera
Selçuk Carole
Bruma Sneijder Poldi
Bony

Devşirme futbolculardan yeterince çektik.Carole sol bekte kalsın.Telles kalırsa eğer Carole'ün önünde falan oynar gerektiğinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt