Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu donk ile tarığı bari verelim birine yüzlerini dahi görmek istemiyorum

Forumda beğenilmeyen Telles 30 oyuncumuz içnde en iyi piyasası olan adam nasıl oluyorsa artık. Inter ve Porto istedi. PSG ilgilendi.

Adamın geçen seneki performansı da fena değildi üstelik.

2-3 sene içinde hangimizin haklı çıktığını görürüz Ömer...Rica ediyorum, Telles' in en beğendiğin özelliğini -mümkünse tek kelime ile- belirtir misin lutfen?...

BJK ın meşhur Nartallo' su kadar balon biri olduğunu düşünmüşümdür hep Telles' in; o derece iddialıyım yani!...

Ulan bonservis kârı olarak yapılmış anlaşma 20ye satsalar 1.35 geliyormuş. Bende direk %10 sanıyordum.

şu futboliçe zillisinin dediklerini yazmayın şuraya

yedek solbek alacaklar gibi.verboom ve büttner bunu doğruluyo

Margarita mi hazırladım günün transfer haberlerini alabilirim.

Duyumlari alayım.
3ced9113813f974ed8c47ed6cc83eeb4.jpg

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

2-3 sene içinde hangimizin haklı çıktığını görürüz Ömer...Rica ediyorum, Telles' in en beğendiğin özelliğini -mümkünse tek kelime ile- belirtir misin lutfen?...

BJK ın meşhur Nartallo' su kadar balon biri olduğunu düşünmüşümdür hep Telles' in; o derece iddialıyım yani!...

Ben Telles'in çok temiz pas oyunu oynamasını beğeniyordum. Telles tutar tutmaz bu takımlarda bilemem ama adam boş değildi kesinlikle.

Everton Napoliden Koulibaly istiyormuş. Napoli 45 milyon euro istemiş. Kim lan bu Koulibaly.? Bu arada koduğumun Sevilla'sı Ganso'yu almış. Ulen sülük gibi her yere saldırıyorlar.

Martin Skrtel arrives in Istanbul to complete his 5.5million move from LFC to Fenerbahce

Everton Napoliden Koulibaly istiyormuş. Napoli 45 milyon euro istemiş. Kim lan bu Koulibaly.? Bu arada koduğumun Sevilla'sı Ganso'yu almış. Ulen sülük gibi her yere saldırıyorlar.
2001 de bizim yapmadığımızı yapıp şampiyonlar ligi kupasını alabilirler sampaoliyle.hiç belli olmaz...

Josue gelmiş diyorlar,Sneijder giderse uzun bir süre takip etmeyeceğim

Yeni gördüm umut kazmasi yine9 numarayı almış.

Hiç mi pazarlama bilmez bi kulüp.
Senelerdir 7 numara ve 9 numara gereksiz kişiler yüzünden işgal ediliyor.

HELAK OL DURSUN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt