Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamda :D cl de yaptıklarımız felan vardı şimdi hiç birşey yok ki :D

Başkan fark etmez kapı gibi stad anlaşmamız var staddan biz heryıl 15 m dolar alırken febe 9 m dolar bejeke ise 7.7 m dolar alıyor. Ayrıca bizim stadda MNG ve Odeobank ile anlaşmalarımız da var.

febe ve bejeke'nin toplam stad anlaşmasından fazla para akıyor bize o kadar da farkımız olsun Aslanımızın renkdaşım

Başkan fark etmez kapı gibi stad anlaşmamız var staddan biz heryıl 15 m dolar alırken febe 9 m dolar bejeke ise 7.7 m dolar alıyor. Ayrıca bizim stadda MNG ve Odeobank ile anlaşmalarımız da var.

febe ve bejeke'nin toplam stad anlaşmasından fazla para akıyor bize

Yahu göğüs sponsoru istiyoz biz onlar extralar :D

F.Muslera 3.575.000€ -- 3.300.000 €
Cenk G. 950.000€ ---- 900.000 €
Semih Kaya = 1.700.000 € - 1.600.000 €
Tarık Ç. 1.391.000€ -1.284.000 €

daha çok var yazmaya üşendim

Aynen. E iste toplasan 3 asagi 5 yukari -1,5-2 olur. Hamitden kiriyoz orayi az cok.

Hamza'dan sonra Bursa'da olanlar:

Gidenler(Gidecekler): Advincula, Josue, Hosagai, Dzudzsak, Necid, De Sutter, Stoch, Serdar Aziz, Cuenca

Gelenler: Deniz, Jem, Batalla, Furkan, Bilal, Merter, Yaya, Sinan, Serdar Kurtuluş, İsmail Konuk, Del Valle

Dursun'un tek doğru hamlesi Hamza denen yetersizi şutlamaktı .

Yahu göğüs sponsoru istiyoz biz onlar extralar :D

oda olur inş. renkdaşım , saha içi reklam giydirmelerinde de fark atıyoruz diye biliyorum.

loca gelirlerinde de fark atıyoruz

inş. forma göğüsü bırak sırt kol şort hatta çoraba bile oluyomuş hepsine sponsor ayarlarız.

Aynen. E iste toplasan 3 asagi 5 yukari -1,5-2 olur. Hamitden kiriyoz orayi az cok.
Bizim bütce 65di. 45mi olcakti ? 5 gönderip 2 alinca artimiz 2 ise, kalan 18i nasil indircez acaba cok merak ediyorum. Imkansiz gibi sanki. Insallah gitmek istemeyen olcanlarin umut, Tarik, salihlerin yüzünden, sneijder muslera gibi adamlari göndermezler, ki bence onlarda bu durumu fark edip saldirmaya basladilar simdiden, Sari kart cezalari vs. ...

oda olur inş. renkdaşım , saha içi reklam giydirmelerinde de fark atıyoruz diye biliyorum.

loca gelirlerinde de fark atıyoruz

inş. forma göğüsü bırak sırt kol şort hatta çoraba bile oluyomuş hepsine sponsor ayarlarız.

İnşALLAH, ama dursunla zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt