Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiltere 2.liginden gelen adam neredeyse anadolu'da gol kralı oluyordu yav.

Senin ligin bu. Kaliten bu.

Bir de burun kıvırdıklarımıza bakın.

Balotelli %50 performansını koyarsa gol kralı olur. Biraz daha üstüne çıkarsa tek başına şampiyon yapar.

Yabanci siniri 3 olmali diyen adam Adnan Öztürk

Emrah Başsan: "Galatasaray 2 ay önceden benimle irtibata geçti. Hocamızın da beni bizzat istediğini biliyordum, konuşmuştum kendisiyle"

Isin celebi mantikli konusuyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sattırmayın be abi sattırmayın ağlaya ağlaya gitsin satamadı diye

Isin celebi : 2011 yilinda bize 250 milyon dolar teklif ettiler biz ise 500 milyonun altina satmiyacaginizi soyledik 3.kopru acildigi zaman rivanin degeri en az 1 milyar dolar ooacak Dursun ozbek ise bugun 350 milyon dolara elden cikarmak istiyor

Adam daha 25 yaşında??

Sanki bizim ligimiz o kadar olağanüstü bir lig ki hep örnek profesyoneller başarılı oluyor.

30'undan sonra gol kralı olanları görmemiş gibi yorum yapmayalım.

24 yaşına kadar bonservisine 70 milyon € ödenen bir başka adam görmüş gibi de.
Balotelli nin yaşını biliyorum. Ben yaşlı demedim zaten. Futbolu kafasında bitirmiş dedim.. Futboldan çok magazin basınında haber olan adamdan bize hayır gelmez. Bu da benim görüşüm..

Ahahaha Işın ÇElebi Dursun'un boynuna doladı.

unal dusmanlari grubumuzun kadim 1 uyesi oldugu icin mi bunu dediniz yoksa

Hayır, gerçekten öyle düşündüğüm için söyledim.

Ancak zamanında Sn. Ünal Aysal'ın sağ kolu iken başkanımıza ihanet etmesiyle biz gslileri hayal kırıklığına uğrattığı doğrudur.

Balotelli nin yaşını biliyorum. Ben yaşlı demedim zaten. Futbolu kafasında bitirmiş dedim.. Futboldan çok magazin basınında haber olan adamdan bize hayır gelmez. Bu da benim görüşüm..

Yav bu adam her zaman futboluyla haber olsa zaten bizim ligimizde işi ne bu yaşta?

24 yaş diyorum, 70 m € diyorum. Bu paralar ancak yetenek olarak dünyanın ilk 5 forvetinden biri olursan ödenir.

Burada kendini toparlama riskini alıyoruz. Uygun bir satın alma bedeliyle kiraladığımızda da riski minimize etmiş oluyoruz.

Bu kadar basit yani. Her haliyle fırsat transferidir şu şartlarda.

Isin Celebi Dursuna gecirdi dursun hala guluyor Isin celebi bile sinir oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt