Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adriano nun menajeri Istanbul da mis su an

Yok bak benim bildigimi Hüseyin kardes, Alper kardes de biliyormus. Pek bos sayilmaz yani. Bence siz artik sürekli ayni hatalari yapmaktan bikmalisiniz. Ama alinti yapma, anladim ben. Ugrasma simdi benim gibi bos adamlarla.

Bakambu'ya da bu forum anadolu çöpü demişti. Senin transferde yaptığın mallıklar anadolu da oynayan bütün oyuncuları çöp yapmaz. Bak Bakambu'u keşfeden keşfetti Vill'de yardırıyo şimdi.

Fahiş fiyatlara Donk gibi adamları alman senin yönetim beceriksizliğindir. Donk eğer Umut + 1M gibi bir fiyata gelseydi elden çıkardığında zarar etmezdin. Bu tip adamların denenmesinde sakınca yok bana göre fahiş fiyattan olmadığı sürece....

Eren bizde banko oynanamalı tabii ki. Sevimizin altında bir oyuncudur ama sen ve bazılarının bahsettiiği gibi çer çöp de değildir. Uygun maliyete gelecekse gelmesinde bir sakınca yok. Zaten senin forvet sayın yetersiz. Bony filan alınsa bile 2. forvet lazım. Yedek olacak kadar çöp değil, GS'da 1. forvet olacak kadar iyi değil. Tam ortada bir yerde. Belli özellikleri, tecrübesi olan iyi bir oyuncu...

Dursun bunu alırsa dua et. Umut'a kalacaz yoksa gene.

SON DAKIKA - Luiz Adriano'nun menajeri Galatasaray'la görüşmek üzere Istanbul'a geldi. (Aspor)

Genelde duyum paylaşmam bilirsiniz, kulübün yeminli musavirlerinden (ismi bende kalsin) bir abimizden edindiğim bilgiye göre yeni forvet transferimiz

bonytelli

VYnRLR.jpg

Haber Sneijderle ilgili değil zaten. Milan gelecek hafta bol bol transfer yapacağını yazıyor, Sneijder'i de isterler diye tahmin ediyorum
Tamam anladim. Inanmazsin ama bu gece ruyamda Sneijder in satildigini gormustum ruyamda Dursun Ozbek i bogmak icin pesinden kosuyordum, gece resmen kabus gordum :asd22:

Aspor sIktI bi palavra reyting yapmak icin.

Dogru ise Dursun Özbek denen baskan WC'den sonra ellerini yikamadan oda'ya kosarak Sneijder'i teklif etmistir, üstüne de riva.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt