Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizle ilgili olmasa yazmaz, yoksa ona ne Gignac dan

Kadın sonuçta, beğeniyor olamaz mı Gignac'ı :red:

Mainz'a gidecek tweetine kendi yanıt verip APG dedi. Sonra millet APG kim diye sorunca Gignac haberini rt yaptı

Gignac'ın Mainz ile bağlantısı nedir Allah aşkına? Yok öyle birşey. Yanıt falan vermedi. Gignac'ın Meksika'dan ayrılacağına dair bir habere verdiği bir tepkiydi o sadece. Atlamayın hemen. Pireyi deve yapmayın :)

Şimdi mi değere bindi la.
Geçen sene bedava iken çöp diyordu forumun büyük çoğunluğu.. :asd22:

Kadın sonuçta, beğeniyor olamaz mı Gignac'ı :red:

Gignac'ın Mainz ile bağlantısı nedir Allah aşkına? Yok öyle birşey. Yanıt falan vermedi. Gignac'ın Meksika'dan ayrılacağına dair bir habere verdiği bir tepkiydi o sadece. Atlamayın hemen. Pireyi deve yapmayın :)

Niye bu kadar inat ediyosun ? Son dakika haberi demedim bişey demedim. Twitterı aç dikkatli bak Mainz görüşmesine cevap olarak yaptı. KENDİ YAPTI KENDİ.

Gignac'ı bize yedirmezler hele hele Euro 2016 performansından sonra.

Bakambu'ya da bu forum anadolu çöpü demişti. Senin transferde yaptığın mallıklar anadolu da oynayan bütün oyuncuları çöp yapmaz. Bak Bakambu'u keşfeden keşfetti Vill'de yardırıyo şimdi.

Fahiş fiyatlara Donk gibi adamları alman senin yönetim beceriksizliğindir. Donk eğer Umut + 1M gibi bir fiyata gelseydi elden çıkardığında zarar etmezdin. Bu tip adamların denenmesinde sakınca yok bana göre fahiş fiyattan olmadığı sürece....

Eren bizde banko oynanamalı tabii ki. Sevimizin altında bir oyuncudur ama sen ve bazılarının bahsettiiği gibi çer çöp de değildir. Uygun maliyete gelecekse gelmesinde bir sakınca yok. Zaten senin forvet sayın yetersiz. Bony filan alınsa bile 2. forvet lazım. Yedek olacak kadar çöp değil, GS'da 1. forvet olacak kadar iyi değil. Tam ortada bir yerde. Belli özellikleri, tecrübesi olan iyi bir oyuncu...

Dursun bunu alırsa dua et. Umut'a kalacaz yoksa gene.

Bakambu bize geleydi gene çöp olurdu.Adam forvete kanada nere varsa hep umutu kullandı.Daha ötesi var mı ? İyi ki de villareale gitti.Aslında mevzu anadoludan oyuncu almak değil kafa yapısını değiştirebilmek.En azından avrupadan aldığın adam senin teknik ekibinden oyuncuna kadar daha farklı bir düşünce ile geliyor.

geçen sene gignac ile her konuda anlaşılıp hamza hoca veto etmişti gerek yok diye.sezon ortasında dursun başkanın hamza hoca nın umut beyanatında ki kızgınlığının esas tepkisi de böyle bir adamı hoca nın istememesi yüzünden kaçırmaktı.bilmiyorum eski göz ağrısı yönetimin gignac.olabilir ama zor artık kanımca bir sürü bonservis vs isterler.hele geçen sene sıfır bonservis le niye alınmadı vs gibi tepkilerde cabası olacaktır.

CnRVijaW8AEnI5O.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt