Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Gümüş: Arjen Robben'i beğeniyorum, kendime örnek alıyorum.
Yasin Öztekin: Neyini beğeniyorsun?
Sinan Gümüş: Saçlarını..

:red:

CnOzLkMW8AA2OrG.jpg

Forvet almayacaksak bari Sinan en uçta oynasın. Bence forvette daha etkili olabilir Sinan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

biraz hayal kuralım :
Muslera
Linnes-Serdar-Abdennour-Carole
L.Diarra-Selçuk
Podolski-Sneijder-Bruma
Remy

Sinan Gümüş: Sneijder, Facetime'dan Robben'i arayıp beni onunla görüştürdü. Robben'i kendime örnek alıyorum.

Robben h.o

ork dursuna bak sen sneijdere posta koyuyor. merak etme o postayı arenanın ortasında bigün taraftar sana fena koyacak feleğin şaşacak çapsız ork.

Ajax Westermann'i almis bonservissiz. Okadar adam satiyorsunuz, cöp cöp yasli heriflerle ugrasiyorlar.

Lucas-allen-balotelli-cucak-necid bunlarin hepsini alip transferi kapatalim.

Aspor , fotomaç tv oldu şükür. Menajer bugün radyoda bizimle temas olmadı hiç diyor , fotomaç tv ise İstanbul'a bizle görüşmeye geliyor diyor. Biri yalancı ama kim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamit tavşan atlet orada sezon başlamadan sakatlanarak misyonunu tamamlayacak.

Arkadaşlar çoğunuz tepkilisiniz benim gibi ama bu takım yine bizim takımımız tüm çapsızlara rağmen.. Gsstore nike ürünlerinde %50 indirim var mesaj geldi(sanırım sadece onine alışverişte).. 2-3 parça ürün alabilirsiniz cidden güzel ürünler indirime girmiş..

geçen sene indirimsiz almiştim. bu sene asla almam. Bu sene bizden bir halt olmaz.

macnhester maçına önliberosuz mu çıkacaz : ( morinho acısa bari bize

Divan bitene kadar adriano bony vb... Divan sırasında protesto yok bunakların adadan başka işi yok.
bugün bruma Wesley ve nando ya güle güle
Eylülde divanda yok oh dursun herkesi satar bari başlamışken anasını bacısını da eklesin listeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt