Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodallega bitti bitiyor 1-2 güne 1,1 milyon civarı

Celticli Johanssonda pazarlıklar iyi gidiyor

Savaş Çorlu

Dursun istifa!!!

Savaş Çorlu: "Bony ve Luiz Adriano zora girdi." (A Spor)
Savaş Çorlu: "Galatasaray Rodallega'yı tereyağdan kıl çekermiş gibi alacak. 1.1m€ + 1 oyuncu karşılığında bitecek." (A Spor)
Savaş Çorlu: "Rodallega'dan sonraki alacağı isim Johansen olacak." (A Spor)
Savaş Çorlu: "Eğer indirim olursa Delenay da alınabilir." (A Spor)

Başkan Adriano, Pato veya Bony'den birisini alamazsa o koltukta oturamayacağını biliyor. Bence mutlaka birisi gelecek.

hey allahim bu dursun bizi kahretcek ,ya be adam gectik önemli isimleri bari git genc dinamik oyuncular al .

Savaş Çorlu, fotomaçda doğru haber veren ender insanlardan birisidir. Ama ben hala Nevzat'dan haber bekliyorum.

A Spor ve Fotomaç bile sallayamıyo o kadar düşünün

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koca Galatasaray en iyi zamaninda vasat, 30 yasina gelmis bitik, gobekli futbolcu icin Anadolu kulubuyle kiran kirana pazarlik yapiyor, ne hale getirdiler kulubu. Taraftar da alinsin istiyor, Seneye kufurle yollamak ister herkes.

Cok sıkı pazarlık yapıyormusuz bekle ve gör taktiğini uyguluyormusuz he tmm ozmn ya boşu boşuna sövmüşüz dursuna adam işini iyi yapıyor ozmn serdar dan sonra UEFA fln bizi takip ediyormuş ondan çok para vermeden bitircekmis işleri aslan başkan dursun başgaaaaann Rodellaga 98% Zu Galatasaray Adriano da gelecekmiş Danimarka kampındada Delaney gelip kampa katilcakmis vay beeeeeeeee Dursun başgaaaaann

ya git fransada ön libero genc fark etmez kara fransiz olsun yeter genc forvet git colombia milli takiminin 4 forvet al oda yeter.

50b85741e7964f56b7069ad2037ccacc.jpeg

Burak geriye dönmüs

Başkan Adriano, Pato veya Bony'den birisini alamazsa o koltukta oturamayacağını biliyor. Bence mutlaka birisi gelecek.

Kardeş sen Başkan'ına çok saygı duyuyorsun , hep Başkan diye hitap edip güven duyduğun şeyler yazıyorsun . Ya Fenerlisin ya da Özbek seni ajan diye gönderdi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodallega'yı alacaklar büyük ihtimalle.
Daha iyisini beklemiyorum.
Bu transferde en azından Tarık,Donk,Olcan veya Umut'tan birini iteleyebilirsek harika olur.

Rodallega haberi doğru gibi, menajeri Umberto'yla tanışıyormuş

Dursun istifa!!!

Yedek olarak iyi ama bunlar 1. Forvet niyetine getirecekleri için kötü transfer . Zaten artık başarı için değil vakit geçirmek için izliyorum , takip ediyorum bizi. Özbek gidene kadar da sanırım böyle olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink in Rodallega yi isteyecegini zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt