Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktasin 3.yildizi h.o

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beşiktaş bu sezon çöker

CF37mwyWYAI6qH9.jpg

Gecen sene Carole u kac kişi tanıyordu?
Geldi, 1 senede kalplerimizi fethetti, fiyat/performans oranı olarak en iyi futbolcumuz oldu.
Onun bu performansı sayesinde kulup Telles'i sattı, (Carole iyi çıkmasa Telles i satmazlar, satamazlardı) , bu zor donemde kulup kasasına 6.5 m€ girdi.
Bu sene de benzer hamleler bekliyorum..Madem Avrupada yokuz, madem mali kriterler var, bu sene yeniden yapılanma yılı olmalı..
Illa da isim yapmış olması gerekmez, yeter ki yetenekli olsun..
Carole gibi, Fransa alt liglerinde genç, dinamik, fizikli, teknik bir önlibero ve 2. forvet bulmak zor olmasa gerek..
Scouting ekibi haydi göster kendini..

Tinerciler in sevinç çığlıkları tah buraya kadar geldi. Dedim ne oluyoruz diye sonra sergen in yorumunu gördüm :(

Adnan Polat tan sonra daha kötü bir baskan gelecek deseler hayatta ınanmazdım dünya insana neleri gösteriyor.
O değil de Azize gibi ekonomik olarak iyi yönetimi iyi yapan bir başkanmz olsa şimdi Juventus falan olmuştuk

en azindan kamp bitmeden biri alin ya

Telles hicbir zaman iyi olmadı Interin de onu almayacagini adım gibi biliyordum ve almadı da Porto maalesef bu transferi tutturamayacak gerçekten o adamdan bi halt olmaz satildigi iyi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt