Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma gibi transferler doğru da bizim gibi bir kulüp için çok yanlış.

Sen önce genç oyuncu yetiştirebilecek, onlara birşeyler katabilecek kıvama gelirsin sonra da Bruma gibi yüksek maliyetli transferlere başlayabilirsin, yani onu eğitip onu geliştirip maddi kazanç sağlayabilirsin böylece.

Ama biz çok yanlış yaptık bu işi. Bir nevi yüzme bilmeden koskoca okyanusa atladık balıklama.

Sen en son hangi genç oyuncuyu geliştirebildin kulüp olarak ki 18 yaşında çocuğa 12 Milyon veriyorsun sonra daha fazlaya satarım diye.

Herkes hep Tarıkı Olcanı falan konuşur Aysal kulübe kazıkları soktu diye. Ama Terim'in aldırdığı Bruma'ya Amrabata laf eden yok. Ki bunlara neredeyse 3 kat daha fazla bonservis ödendi.

Tutarlı olmak lazım ilk olarak. Bruma büyük bir kumardı ve biz de o kumarı kaybetme yolunda hızla ilerliyoruz.

Bu çocuk daha 18 yaşındaydı ama millet Ronaldo olmasını bekliyordu ilk geldiğinde. Beklentiler böyle olursa futbolcudan ziyade taraftar ilk önce kendine çeki düzen vermeli. Biraz parlayan oyuncuyu hemen "yeni x" ilan ediyoruz ülke olarak. Kaç tane genç yetenekli futbolcu kayboldu gitti böyle böyle.

Neyse ya ne biz değişiriz millet olarak ne de futbol içinde oluşan zihniyet.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yataylastirdigim yer haric yazinin tumune katiliyorum , basit ve anlasilir sekilde 12 milyonluk Bruma olayinin ozetidir bu yazi

Mario Götze, Borussia Dortmund ile anlaştı ancak Bayern Münih 27M Euro bonservis istiyor, Dortmund ise 23M Euro veriyor. (Bild)

komik olur

Ricardo Carvalho (38) serbest kaldi bugun.

Bu veto haberlerini yemedigimizi, capsiz yönetimin bilmesi gerekiyor. Buldular tabi Riekerink gibi uysal koyunu, ortaya atiyorlar.

Kendi capsizliklarini böylece örtecekler güya. Ben hicbir habere inanmiyorum. Kaliteli transferin de yapilmayacagindan eminim.

Su anda oyalama sürecindeyiz. X isim geldi, gelecek, olmadi vs. gibi yalandan haberlerle haftalar gececek.

Sonunda da "Hamit ve Sabri bomba gibi dönüyor, en büyük transfer onlar" gibi haysiyetsizce yorumlar duyacagiz.

Amrabatta asiri zarar etmedik ,kiralamasi satisi ,kendisine verilmekten kurtulunanlar ile hesaplanirsa. Telles keza , zarar ettirmedi ,burak zamaninda gitti ... Ama hayrovic ve tarik basta olmak uzere salih , hamit, selcuk gibi adamlardan cok zararimiz var ,kimisi bonservis , kimisi yuksek ucret taahhudu yuzunden

Bruma gibi transferler doğru da bizim gibi bir kulüp için çok yanlış.

Sen önce genç oyuncu yetiştirebilecek, onlara birşeyler katabilecek kıvama gelirsin sonra da Bruma gibi yüksek maliyetli transferlere başlayabilirsin, yani onu eğitip onu geliştirip maddi kazanç sağlayabilirsin böylece.

Ama biz çok yanlış yaptık bu işi. Bir nevi yüzme bilmeden koskoca okyanusa atladık balıklama.

Sen en son hangi genç oyuncuyu geliştirebildin kulüp olarak ki 18 yaşında çocuğa 12 Milyon veriyorsun sonra daha fazlaya satarım diye.

Herkes hep Tarıkı Olcanı falan konuşur Aysal kulübe kazıkları soktu diye. Ama Terim'in aldırdığı Bruma'ya Amrabata laf eden yok. Ki bunlara neredeyse 3 kat daha fazla bonservis ödendi.

Tutarlı olmak lazım ilk olarak. Bruma büyük bir kumardı ve biz de o kumarı kaybetme yolunda hızla ilerliyoruz.

Bu çocuk daha 18 yaşındaydı ama millet Ronaldo olmasını bekliyordu ilk geldiğinde. Beklentiler böyle olursa futbolcudan ziyade taraftar ilk önce kendine çeki düzen vermeli. Biraz parlayan oyuncuyu hemen "yeni x" ilan ediyoruz ülke olarak. Kaç tane genç yetenekli futbolcu kayboldu gitti böyle böyle.

Neyse ya ne biz değişiriz millet olarak ne de futbol içinde oluşan zihniyet.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Can,ben alınmasına birşey demiyorum.Bence hataydı ama denenmek istenmiş ve tutmadı.Hatta Ontivero daha ucuz olmasına rağmen daha büyü hataydı.Benim eleştirdiğim nokta riyakarlık..Telles sırf Mancini döneminde alındı diye çocuğa denmeyen kalmadı.Fakat ne tuhafki adam 3 milyon para kazandırdı ve belki bir 3 milyon daha kazandıracak.Ayrıca takıma Brumadan çok daha fazla katkı verdi..Hücum oyuncusu Bruma 3 yılda artık 40 maç mı oynadı veya daha fazla mı kontrol etmedim ama attığı gol ya 3 ya da 4 fakat ne hikmetse Fatih Terimciler tarafından toz kondurulmuyor..Bruma da Mancini döneminde satılsaydı adım gibi eminim "Aysalı kazığı,Mancininin kazığı,çöp,leş" gibi sıfatlar kullanacaklardı :) İnşallah topa vurmayı öğrenir de az da olsa katkı verir. Bu işi JOR hocam da öğretemezse işimiz zor. Keşke Dortmunda kiralama şansımız olsa,gerekirse para veririz :)

Amrabatta asiri zarar etmedik ,kiralamasi satisi ,kendisine verilmekten kurtulunanlar ile hesaplanirsa. Telles keza , zarar ettirmedi ,burak zamaninda gitti ... Ama hayrovic ve tarik basta olmak uzere salih , hamit, selcuk gibi adamlardan cok zararimiz var ,kimisi bonservis , kimisi yuksek ucret taahhudu yuzunden

Hamit eyvallah da, Selcuk´tan nasil bir zararimiz var anlamadim. Bedavaya geldi ve 2 sene kral gibi oynadi, sampiyonluklarda ciddi katkisi vardi.

Diger senelerde düsüs yasadi ama hicbirzaman diger capsizlar kadar rezalet oynamadi. O kadar da haksizlik yapilmamali.

Sonucta bu adamlar Türk ve belli bir caplari var zaten. Onun üstüne cikamazlar. Selcuk da öyle. Türk futbolculdan bu kadar acikcasi.

Selçuk herşeye rağmen son 10 yılda en yüksek verim aldığımız yerli oyuncu transferidir. Bence son sezon da fena oynamadı.

Riykerink hocam tam olarak Etooyu tarif etmis.

Dumankaya ile yapılan 3M dolar yanında bu antlaşma muazzam hele hele dursun işin içindeyse inanılmaz ki dursun'un yapmadığı açık birilerinin parmağı var belli
Olsun para gelsin de transfer yapsınlar da gerisini salla daha Josueyi bile getiremedi beceriksiz herif

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahah Fener e Monaco geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt