Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT="]İngiliz ekibiyle kampa gidecek olan Denayer geçen sezon gibi Ağustos ortasında takıma katılacak. (transfermarkt)[/FONT]

M.city kendine GALATASARAY i örnek almis galiba , ömürlük imza attirip sonra kiralayarak bir sistem kurmus , tek farki biz kiralarken ücret almayip alacaginida biz ödüyoruz :D

Muharrem Usta : 6-8 arası oyuncu alacağız. Şuana kadar kesinleşen 2 transferimiz var. Ibanez ve Sheidaev.
Bu muharrem ustayı ger gördüğümde bizm yönetici sanıp seviniyorum

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Denayer gelirse Chedjou gidiyordur herhalde. Serdar'a 4.5 milyon euro bonservis verip 2 milyn euro maaş veriyoruz oynar herhalde 11. Chedjou 2.200 milyon euro aliyor. Sadece ligdeyiz O da 11 oynar herhalde. Denayer'de yedek için gelmez buraya O da 11 oynar. Ozaman Denayer sağbek oynayacak. Linnes yine oynamayacak Sabri'yi saymiyorum torpillinin önde gideni zaten.

kisaca nasil yönetilemiyoruz görünüyor. Mal ordusu ile anca bu oluyor.

Chedjou'nun takımda kalma ihtimali çok düşük zaten.

Adamın kontratı 2017'de bitiyor. Maaşı da cabası.

1-2 m bonservis kazansak kardır.

stoperde kalıplı biri olaydı iyiydi.bari ortasahaya alalım 2 babayiğit.m'villa ve akpa akpro muazzam olurdu.

PA-17676092.jpg

Derhal camiamıza kazandırmalıyız.

Müthiş transfer olur.

2 milyon euro verip Akpa Akpro canavarını rahatlikla alabiliriz.Ama yok ne gerek var boyle akıllı hamlelere

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma'nın ağabeyi takıma kazandırılmalıdır.

GS sevdalılarını bu talep etrafında fikir birliğine varmaya davet ediyorum.

H.Hamzaoğlu: Bursaspor geldiğim en önemli kulüp. Avrupa'da ses getiren bir kulüp haline getirmeye çalışacağız.

Geldigim en onemli kulüp derken?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kopenhagtadaki genc cocuk cornelius bizim ligte hertürlü iş yapar gecen gün izledim öküz gibi güclü top indiriyor pas dagıtıyor

fiyatıda okadar cok degildir herhalde

Denayer&serdar ikiisi yillardir kanayan yarqamiza merhem olabilir. İki tane hayvani ziplayan stoper.

Chedjou+2m =diop+akpa takasini yapalim mis

stoperde kalıplı biri olaydı iyiydi.bari ortasahaya alalım 2 babayiğit.m'villa ve akpa akpro muazzam olurdu.

''Kalıplı'' dan kastın 1.90 civarı boyda olması ise boşa kürek çekiyorsun Sergen; bu kulübün tüzüğüne yıllar önce girmiş ''1.85 m üzerinde boya sahip stoper kadroda bulundurulamaz, bulunsa dahi sahaya çıkamaz'' diye bir kural var!...Emin olmamakla birlikte kuvvetle muhtemel ki vardır böyle bir kural; yıllardır böyle birini göremiyor olmamızı kanıt olarak sunuyorum!...

Sonra, mesela Sivok gibi bir rakip oyuncu gelip, tek bir maçta kalemize gol tehdidi oluşturabilecek sekiz kafa vuruşu yapabilir, biz de direğin bir karış üstünden gitti diye şükrederiz haliyle...''Cüceler takımı'' vesselam!...

''Kalıplı'' dan kastın 1.90 civarı boyda olması ise boşa kürek çekiyorsun Sergen; bu kulübün tüzüğüne yıllar önce girmiş ''1.85 m üzerinde boya sahip stoper kadroda bulundurulamaz, bulunsa dahi sahaya çıkamaz'' diye bir kural var!...Emin olmamakla birlikte kuvvetle muhtemel ki vardır böyle bir kural; yıllardır böyle birini göremiyor olmamızı kanıt olarak sunuyorum!...

Sonra, mesela Sivok gibi bir rakip oyuncu gelip, tek bir maçta kalemize gol tehdidi oluşturabilecek sekiz kafa vuruşu yapabilir, biz de direğin bir karış üstünden gitti diye şükrederiz haliyle...''Cüceler takımı'' vesselam!...

servet ve gökhan zan üstadları unutman hoş olmadı mustafa başgan ikisi toplam 5 metreydi zira dünyanın en uzun 2 kule tandemi eyro 2008 den de hatırlarız xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt