Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimden en.nefret edenler sıralamasında belki ilk on da da olsam,Bruma gidecekse kendi gitmek istediği için gider bu arada kim gitmek .istiyorsa da gidebilir eğer yönetim zorla,kata kulli ile değerli oyuncularımızı gönderecekse de gün gelir onlar da belasını bulur çok sıkıldım bu işten yok o gitmesin yok o kalmasın eninde sonunda doğru yol bulunur bu arada cefasını belki bizler çekeceğiz ama aslolan Galatasaray 'dır ve kimse de vaz geçilmez değildir.(Yönetim, Futbolcu,Td,Masör) taraftar dışında.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

68b46ed686f14f6f8f387f3679e5e61d.jpeg

KAP

Profesyonel oyuncularımızdan Volkan Pala'nın sözleşmesi 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Ayrıca oyuncumuzun 2016-2017 futbol sezonunun sonuna kadar Çaykur Rizespor A.Ş. kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Çaykur Rizespor A.Ş. tarafından ödenecektir. Ayrıca Çaykur Rizespor A.Ş. 15.06.2017 tarihine kadar bildirmesi kaydıyla geçici transfer süresini 2017-2018 futbol sezonu sonuna kadar uzatma hakkına sahiptir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

bu ülkede futbolcu mu kalır?
iptal edilsin sezon:38573:

Tayyibe darbe yaptılar ama bu dursuna yapamadılar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Uzun süreli girmeme kararı almıştım ama malum olaylardan sonra birşeyler yazasım geldi bu ortama ne bony ne leiva gelir hadi ALLAH'a emanet olun.

Kalkin la biz de dursuna darbe yapalim hazir ortam musaitken.

Ulan keşke dursun özbek başbakan olsa

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ulan bize ne olacak demiyor adam futbolcu mu kalıyor diyor :asd22:

Transferi kapattik resmen, daha bu saatten sonra yabanci oyuncu gelmez Dursun'un istedigi de buydu. Adamda nasil bir sans var anlamadim gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt