Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben takarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selamun aleykum Galatasaray Ailesi cezam bitti sonunda varmi iyi bi gelisme yoksa yeni bi ceza yoldami :)

Porto iyi oyuncu birakmaz ama bize iyi oyuncular sart. Performans yoksa para da yok. Tff galibiyet basi iyi para veriyor. Ustelik sampiyonluk + SL geliri kasayi hayli dolduruyor. En zor sartta bile hedef zirve olmak zorunda.

Tutup salonda calisan, tribunde oturan, gol ozurlusu, gamsiz, reyiz, agir vasita, gobekli ve diger ici gecmislerle yola cikarsan olmaz. Bu yilki Sneijderi begenmek mumkun degil ama onun gibi bir iki kaliteye para vermek, ise yaramazlar ordusuna para vermekten daha faydali. Kupayi da es gecersek kur 20 kisilik kadro biraz da asagidan Birhan, İbrahim gibi isimlerle takviye yap. Olmasi gereken bu ama biz elden cikartamiyoruz bu oyunculari, ustune yeni takviyeler yapma derdindeyiz.

Hakan in cezali olmasini mi bekledin Arif Ulu
Ben onu bunu bilmem, Gallerin Galibiyetini taze taze, zevkini aksatmadan, çıkarırım. Cezalı ise... o ceza bitti an bu konuya değerli fikirlerini anlatır. Onu bekleyecek değilim.
Benim engel/yok say listemde oldunu bildi halde, bana yazmayı biliyor ama. Bazen şans eseri okuyorum.

Son düzenleme:
[quote name="Hakan Delikanlı" post=8548326] Puhahahahahahahah

Noldu Lan Hakan? @Hakan Delikanlı

Belçika Overrated Balon dedim zaman, kız gibi gülüyordun bana. Çakma Delikanlı noldu... Ben "bilirim", "ben futbol profesörüm" havalarında takılırsan Galler öyle havanı alip, eline verip, sabunu Galler soyunma odasında kaldırtır sana.
Bir de Belçika "Dünya Devi" Macaristan yendi diye bana trip atıyordun. Şaka Gibi.

----------
H.D.: "Belcika simarik balon topcular ile dolu ama" :red: Arif Ulu
---------
Sen dua et büyük takımlar çıkmadı Belçika ya. Bir tek İtalya çıktı onlar da koydular.

Ne koymuştur Hakana, benim Haklı çıkmam.
Az ağla Hakan, senin Asolist havalarda takılan, OVERRATED Belçikan kaybetti için.
Ben daima haklıyım tiplerden vazgeç artık.[/QUOTE]

Ulan ne kalles adamsin sen

Cezali adamin arkasindan konusmak erkeklige sigarmi

Hakan arkadasimiz burda olmayabilir ama biz burdayiz

Arife kim takıyor?

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Arif ulu tavukdur yuzyuze macasi yemiyor

Milletin arkasindan konusuyor

Ayip beee

Onu bekleyecek değilim. Zevkin taze taze olduğu an yazarım.

Ayrica senin anlayışına göre bu olur mu :
Benim yok say (Engelledim) listemde oldunu bile bile, benimle muhatap olma desem de, ara sıra lafı sokuyor. Bazen haberim bile olmuyor, bazen şans eseri okuyorum. Kendi Taktiği.

Avukatlığı bırak. Onunla benim aramda bir mesele. Olayın bütün tablosunu görmeden karar verme.
Diyeceğim bu kadar.

Son düzenleme:
Forvet yok orta saha yok. 5 tane oyuncu lazim bu bolgelere.

S.a KİM geliyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 Std.Futboliçe‏*@Gozdelinho_

3 büyükler aynı adamın peşinde bakalım kime yar olcak. Burda ben devreye girip biraz etkili bi rol alabilirim hahaha ??

122

1 Std.Futboliçe‏*@Gozdelinho_

Türk değil yabancı. ? Ve boşta

19

1 Std.Futboliçe‏*@Gozdelinho_

Beni tanımayanlar sen kimsin ki devreye giriyosun diyo? Türkiye temsilciliği benim çok yakın bi arkadaşımda. Kapişşş ?

23

-----------------------

1 Std.Ümit ⭐⭐⭐⭐️‏*@uehm19

@Gozdelinho_ bende söyle sorayim, gelse sen mutlu olurmusun? Melo etkisi yapar mi

Futboliçe‏*@Gozdelinho_

@uehm19 yapar

Yarın Emrah Başsan'ı açiklar bizim capsizlar maalesef

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt