Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre can yeterince iyi değil.recep burak yılmaz çok daha iyi.

50.000€ ya gönderdiler cocugu be Sergen. Dalga mi geciyorlar bizimle.

Bu cocuk öyle cabuk yabana atilacak biri degildi bence, yani diger gereksizlerden iyiydi kesinlikle.

CmWP02CWAAEo-WO.jpg

#Galatasarayaparaharcamayin

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray'da kalan Hamit Altıntop'un sözleşme detayları: Geçen sezondan kalan 1 milyon 550 bin Euro borç önümüzdeki sezon ödenecek++

Hamit oynadığı maç başına 25 bin Euro artı oynadığı maçlarda Galatasaray'ın kazandığı puan başına 5 bin Euro alacak ++

İlk 11 başlarsa 25 bin Eur'nun tamamını, sonradan girerse yarısını, 18'e girer hiç oynamazsa dörtte birini kazanacak.

25 bin euro mac başı, puan basi 5 bin hamitle uzatıldı. 1.55 m euro geçen seneden alacağı varmış. Gökmen özdemir

- Caceres sakat... Ekim'de geri donuyor
- Selcuk 100% oynar, onun yeri garanti
- Gaston Ramirez gelse sneijder'in yedegi olur cunku forvet arkasi oynuyor, orta sahanin merkezinde oynayamaz
- Johansen ile gorusmeler suruyormus, adami hic izlemedim, yorum yapmak dogru olmaz

Ekim değil aralık'ta oynasın adam gibi bi topçu alalım..

Thomas Meunier'i almadık 3 ay oynamayacak diye piyasası 10 civarıydı adamlar 4-5'e bırakacaklardı.. . Bir daha da hayat da alamayız zaten..

Cahil taraftara böyle yönetim müstehak. Adama Wiel iyi 1 sağ bek, bizde böyle sağ bek yok diyoruz. Yok efendim siz yıldız seviyorsunuz yabancı seviyorsunuz diye ötüyor. Sinan gibi yetenekli potansiyelli genç bir yerliye kim hayır der? Türk düşmanı olsak Sinan'ı da istemeyiz. Ve ya çok sinirlendigim Emre Can'ın gönderilişi, hem genç hem yerli 4.stoper olarak kullanabilirdik yok pahasına gönderdik, o parayı Hamit'e mac başı verdik.

Ben futbolcunun milliyetine yaşına tipine bakmam, kim bu kulübe faydalı olcaksa onu isterim. Sağ beki Semih ve Sabri olan bir takıma Wiel'i isterdim ben çok uçuk rakamlara gelmeyecekse.

Mustafa kardeş bugün zaten az kişi yazdığı için herkes direkt belli oluyor , bu yüzden sen senin 29 mesajının 28'i wiel oldu. Tamam üzüldün anladım da bu kadarı da biraz garip :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabri'nin kesin divan kurulundan biriyle kaseti var.. Yönetim kurulundan olsa 15 sene kalamazdı.. çok yönetim değişti..

Ekim değil aralık'ta oynasın adam gibi bi topçu alalım..

Thomas Meunier'i almadık 3 ay oynamayacak diye piyasası 10 civarıydı adamlar 4-5'e bırakacaklardı.. . Bir daha da hayat da alamayız zaten..

Caceres'i alacagina chedjou kalsin daha iyi. Yok eger uzun boylu bir lider stoper alinacaksa ozaman tamam derim. Caceres'in chedjou'dan hic bir fazlasi yok, hem de sık sık sakatlaniyor zaten.

Van der wielin yillik ücreti belli oldu mu

3-4m avro diye tahmin ediyorum

İlk 11 başlarsa 25 bin Eur'nun tamamını, sonradan girerse yarısını, 18'e girer hiç oynamazsa dörtte birini kazanacak.

ya ne sacma mac boyunca yedekte oturuyor diye para aliyor

bu mesaj'da gelecek ilerde, 100% eminim. yerli cetesi dagtilmaz
Ne yazık ki..

Yine böbürlene böbürlene "5 dakikada anlaştık, ben Galatasarayın evladıyım" der Allahın cezası. Bi kurtulamadık şu heriften, sülük gibi yapıştı kapıdan kovuyorsun bacadan geri geliyor.

Resmen Galatasarayın kanser hücresi oldu bu gereksiz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Reis üzgün gibi,muhtemelen dün Denayere üzülmüştür.

24666c7e908b5c6314f75a12f45561fb.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

garanti ücret yine de ödeyecegiz Hamit e yani ("borc" olsa da)

Nasıl gülmüşler..
Bu kişi meunier bizle anılmıştı değil mi diye soruyor uğur karakullukcunun verdiği cevap

@Baltali_Ilah_05 abi, adı geçti ama gerçekçi bir şekilde değil. Hiçbir zaman Türkiye'ye gelme ihtimali olan bir oyuncu olmadı.

@Baltali_Ilah_05 buralar coşmuşken Belçikalı muhabir arkadaşa sorduğumda gülüyordu, "Öyle bir ihtimal dahi yok" diye. Haklıydı da.

Lig TV'ye gore alex telles transferi icin porto ile anlasmisiz. 6.5m + bir sonraki satisindan 10% pay alinacak.

Wiel ve Gönül'e misilleme olarak Sabri'nin 1.5 milyonluk KAP bildirimi nerede kaldı yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt