Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.492
- 4.086
- 1.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eskiden buralar hep dutluk idi:38573:
ulan Yalancı:tekme:
bugün KAP yine acik, Emrah aciklanir herhalde
Dursun'un beyni zehir gibi böyle işlerde.bugün KAP yine acik, Emrah aciklanir herhalde
Cornelius'u rodellega ve Sezai'e tercih ederim
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Cornelius'de forvet, valla biz yerli kulublerden cok kazik yedik ve bir dunya maas odiyoruz onun yerine 23 yasinda fizikli az maaliyetli daha uzun yararlanacagimiz forveti tercih ederim ve Cornelius kaliteli futbolcu sansiz bir sekilde sakatlandi yoksa daha buyuk yerlerde olabilirde suanyedek forvet olarak rodellega iyi olmaz mı renktaş? Sonuçta forvet yok takımda.
Cornelius'de forvet, valla biz yerli kulublerden cok kazik yedik ve bir dunya maas odiyoruz onun yerine 23 yasinda fizikli az maaliyetli daha uzun yararlanacagimiz forveti tercih ederim ve Cornelius kaliteli futbolcu sansiz bir sekilde sakatlandi yoksa daha buyuk yerlerde olabilirde suan
Ibrahima Balde (Ibra) at FC Kuban 2012-2015 - YouTuberenktaş forvet olduğunu biliyorum ki zaten onu as saydım yedek olarak Rodellega iyi olmaz mı dedim![]()
Karacan'a 1m€ verip yollanmış. 2 senelik rızıkını alıp gitmiş
Ibrahima Balde (Ibra) at FC Kuban 2012-2015 - YouTube
Yedek olarak a.madrid alt yapisi olan 27 yasinda guclu fizikli suan bosta olan ibrahima balde'yi tercih ederim drogba'yi andiriyor. Donk gibi filan cok agzimiz yandi birdaha yanmiyalim yerli kulublerden transfere karsiyim acikcasi hele birde yabanci ise
Idman temposunu arttirmak 1m euro vay anasiniKaracan'a 1m€ verip yollanmış. 2 senelik rızıkını alıp gitmiş
KOS KOCA kulubun forveti Umut Bulut olabilir mi ya, iddaa ediyorum superligde butun takimlar forvei bizimkinden iyidirdaha önce de dedim bize gelip şuan da ilk 11 olamayan forvet varsa futbolu bıraksın.
ama biz bir forvet alıp, yedek olarak genç birine şans versek çok daha iyi olacaktır.