Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen özdemir'e gore kopenhagen ile paket transferi icin pazarlik suruyormus, orta saha icin delaney ve forvet icin cornelius...

Cornelius potansiyelli bir forvete benziyor, cardiff 3 sene once bos bosuna 8m odememistir, talihsiz bir sakatlik gecirdi ve kopenhagen'e geri dondu... daha genc... 23 yasinda... uzun boylu, hava toplarinda basarili ve son vuruslari da fena degil, ama bunun yaninda kesinlikle bir forvet daha lazim alternatif ve rekabet icin.

Delaney konusuna gelince oyunu iki yonlu oynayabiliyor diyorlar, bekleyip gorecegiz, aslinda selcuk'un yanina ust duzey önlibero lazim ama bunu dursun'dan beklemek biraz sacma olur.

Umarim 2-3 transfer ikinci kampa yetisir, hayirlisi...

Son düzenleme:
Delaney mi İrlandalı ön libero mu desek ben İrlandalı'yı seçerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bugün KAP yine acik, Emrah aciklanir herhalde

bugün KAP yine acik, Emrah aciklanir herhalde
Dursun'un beyni zehir gibi böyle işlerde.
Muhtemelen bayramda açıklar millet ne de olsa bayram derdinde olacak. Yol, misafirler vs derken tepki az olacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cornelius'u rodellega ve Sezai'e tercih ederim

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Kap çalışanları bayram izninde kapalıdır memur adamlar..o değil de yıl olacak 2017 hala kap üzerinden espri yapıyosunuz sizleri kınıyorum

yedek forvet olarak rodellega iyi olmaz mı renktaş? Sonuçta forvet yok takımda.
Cornelius'de forvet, valla biz yerli kulublerden cok kazik yedik ve bir dunya maas odiyoruz onun yerine 23 yasinda fizikli az maaliyetli daha uzun yararlanacagimiz forveti tercih ederim ve Cornelius kaliteli futbolcu sansiz bir sekilde sakatlandi yoksa daha buyuk yerlerde olabilirde suan

Cornelius'de forvet, valla biz yerli kulublerden cok kazik yedik ve bir dunya maas odiyoruz onun yerine 23 yasinda fizikli az maaliyetli daha uzun yararlanacagimiz forveti tercih ederim ve Cornelius kaliteli futbolcu sansiz bir sekilde sakatlandi yoksa daha buyuk yerlerde olabilirde suan

renktaş forvet olduğunu biliyorum ki zaten onu as saydım yedek olarak Rodellega iyi olmaz mı dedim:)

renktaş forvet olduğunu biliyorum ki zaten onu as saydım yedek olarak Rodellega iyi olmaz mı dedim:)
Ibrahima Balde (Ibra) at FC Kuban 2012-2015 - YouTube

Yedek olarak a.madrid alt yapisi olan 27 yasinda guclu fizikli suan bosta olan ibrahima balde'yi tercih ederim drogba'yi andiriyor. Donk gibi filan cok agzimiz yandi birdaha yanmiyalim yerli kulublerden transfere karsiyim acikcasi hele birde yabanci ise

Ibrahima Balde (Ibra) at FC Kuban 2012-2015 - YouTube

Yedek olarak a.madrid alt yapisi olan 27 yasinda guclu fizikli suan bosta olan ibrahima balde'yi tercih ederim drogba'yi andiriyor. Donk gibi filan cok agzimiz yandi birdaha yanmiyalim yerli kulublerden transfere karsiyim acikcasi hele birde yabanci ise

daha önce de dedim bize gelip şuan da ilk 11 olamayan forvet varsa futbolu bıraksın.

ama biz bir forvet alıp, yedek olarak genç birine şans versek çok daha iyi olacaktır.

Guncel Orta sahamiz : Selcuk,Donk

Guncel forvetimiz : Umut

Guncel kanatimiz : Yasin

Herkese hayirli geceler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha önce de dedim bize gelip şuan da ilk 11 olamayan forvet varsa futbolu bıraksın.

ama biz bir forvet alıp, yedek olarak genç birine şans versek çok daha iyi olacaktır.
KOS KOCA kulubun forveti Umut Bulut olabilir mi ya, iddaa ediyorum superligde butun takimlar forvei bizimkinden iyidir

T.Delaney 2.5
S.Johansen 2.5
Cornelius 2 ye biter. Telles'ten gelecek parayi bari buraya kullansalar dicemde cok zor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt