Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nederlander woest in Turkije: "Als ik mijn geld niet ontvang stap ik naar FIFA"

Donk param yatmassa fifa'ya basvuracam demis hollanda basinina eger fifaya bas vurursa cok kotu olur bizim icin. Kurtulmaliyiz bu beladan

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Kaynak Turk basini.

"Het gaat wel om veel geld", zo laat Donk weten aan de Turkse pers
Read more at Problemen voor Nederlander bij Galatasaray: 'Dan ga ik naar de FIFA' | Voetbalprimeur

Gidenler: Jose (21) Emre (25)
Gelenler: -
Kalanlar: Selçuk (31) Donk (30), Hamit (33)

:red:

ben arfa
kranevitter(opsiyonlu)
bony

bu gibi transferleri bekleyen arkadaşlar yalancı bir başkanımız olduğunu biliyorlar mı?

Alternatif forvet olarak 3-5 milyon€ Satin Alma opsiyonuyla Enes Ünali kiralasaydik bari. Eren, Enes, ücüncü forvet olarak Volkan ve Ismail ikilisinden kampta daha iyi performans gösterini tutup digerini kiralariz. Üc forvet yeter gibi, Podolskide var zaten. Ama Enes cok önemli hamle olur. Birhan Vatanseverinde artik A-Takim zamani geldi. Ki dm pozisyonunda yedek yok zaten. Birhanida almamiz lazim artik takima.

Niasse + Rodallega + Emre Güral
Kiralık + 1,7 m € + Bedava

Toplam 3 milyon euroya bitiririz.

✔ ben fitim bu hücum hattına .

Sporting Lizbon, Galatasaray'ın golcüsü Lukas Podolski ile ilgileniyor. (O Jogo)

Emmanuel Mammana > Lyon (bonservis 9m)

Once N'Koulou'yu bedavaya aldilar, simdi de arjantinli genc stoper emmanuel mammana'yi 9milyona aliyorlar... umtiti'yi de 30milyona barcelona'ya satiyorlar. Kar ettikleri paraya bakin.

Galatasaray'ın hazırlık maçları;

12 tem. Thun-GS

17 tem. GS-Zurich

19 tem. Y.Boys-GS

26 tem. Aarhus-GS

30 tem. GS-M. United

6 ağust. GS-A. Madrid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt