Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delaney neden çıkıyor?
Hani biri Duyum (basketbol spor haberci) verdi... o delanye basketbolcu.
Yoksa futbolcu delaney için başka kaynak var mı ?

Son düzenleme:
G.Saray 2 yıl Avrupa’ya gidemez - Aspor

UEFA, SERDAR'A NE DİYECEK!
Ahmet Özdoğan, Serdar Aziz transferini de eleştirdi: "Serdar için gönderilen 3 futbolcuya ödediğin para 2.1 milyon Euro... Serdar'a 4.5 milyon Euro bonservis verildi. 4 yıllık sözleşmeden alacağı para 8 milyon Euro... Gidenlerin 2.1'ini düştüğü zaman 10.4 milyon Euro.Sen bu futbolcuya yatırım yaptın ve bu senin bakiyene eksi olarak geçti. Bu durumda Serdar Aziz transferini nasıl izah edeceksin? UEFA diyecek ki "Sen zaten zarardasın ve zarar etmeye devam ediyorsun. Serdar Aziz'in futbolculuğunu tartışmıyorum. Ben Galatasaray'ın bilançosuna bakıyorum."

prof dogru konuşmuş

Beşiktaş'ın Hazırlık Maç Programı
22 Temmuz Al Hilal
27 Temmuz Hoffenheim
30 Temmuz Eibar

Lys Mousset ile ilgilenen takimlar: Arsenal, CSKA Moskova, Tottenham, Bournemouth, Sunderland, Sevilla ve Monaco (L'Équipe)

Muhtemelen bugun'un bombalari: Teknik Direktor: Riekerink + Sabri, Hamit, Emrah Bassan

FB, BJK, TS, Bursa, Konya, Başakşehir

seneye bu takımlar ilk 3 sıra için aday bizle birlikte.

İşimiz zor, teknik direktörsüz nereye kadar gideceğiz bakalım.

7-8. hafta falan yönetim istifa ederse belki bir şeyler olur kan değişikliğiyle.

Gerçi bu sefer 2014-15'teki gibi göreve getirebileceğimiz Hamza gibi bir hoca da yok.

Tünelin ucu karanlık.
Bursa ve Konyayı çıkar hayatta ilk 3 e giremezler
Not:Konyalıyım

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juventus, Martin Caceres'le sözleşme yenilenmediğini ve oyuncunun serbest kaldığını açıkladı.

CmMo2foWkAAjtwK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt