Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink i de gece aciklarlar herhalde fazla tepki olmasin diye

Juventus, Martin Caceres'le sözleşme yenilenmediğini ve oyuncunun serbest kaldığını açıkladı.

CmMo2foWkAAjtwK.jpg

7. stoper HO.

daha 4 kaldi

Antalyaspor'un yeni başkanı 32 yaşındaki İşadamı Ali Şafak Öztürk oldu.

Bu konuda zamanlamanin dogru olduguna inaniyorum ,nedeni ise basit

Riva ve florya butun borclari kapatip bir o kadar kar da biraksa FFP ye zerre etkisi yok bilindigi uzere . Bu yuzden hali hazirda her sene uefa nin FFP kiskaci olacagi icin zaten o buyuk borclari yapamayacak klupler .. cunku varliklarin arti bile verse , senelik kar zarar durumuna gore en zengin halinde bile ceza alabiliyorsun

bu yuzden borclari bu donemde sifirlayip ,faizlerden kurtulup , uzerine de uefa nin yukumluluklerini zaten yerine getirmek zorunda olacagindan tekrar borcu buyutemeyeceksin

model yanlis gelmiyor bana
Model çok doğru ancak uefa nın hesaba katmadığı şey yayın gelirleri ingilizlerin avrupada başarısı 0 ancak her sene 200 300 den aşağı bonservis veren yok mesela

Juventus cl den başarısız olsa bile 55 milyon yayın geliri almıştı biz gruptan çıktığımız halde

Madem başarıya göre o gelirleri dağıtsınlar ve bu gelirlere bir sınır koysunlar işte o zaman iyi olur

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri ve Hamit'i açıklayamıyorlar(kombine satışı devam ediyor ya)

Hayır kötülemek için yapıyo
Aziz in maaşını 4 yıllık hesaplayıp gidenlerinkini niye 1 yıllık hesaplıyor ki
Fener medyası hemen kanmayın böyle ya
Bizim satıp alma zorunluluğumuz yok bu arada

gonderilenlerin 1 yil sozlesmesi kalmisti, zira

ayrica hicbir takimin satip alma zorunlulugu yok, ama taktir edersin ki satmadan alirsan borc dengesini tutturmak imkansiz olur

Hayır kötülemek için yapıyo
Aziz in maaşını hesaplayıp gidenlerinkini niye 1 yıllık hesaplıyor ki
Fener medyası hemen kanmayın böyle ya
Bizim satıp alma zorunluluğumuz yok bu arada

giden oyuncularin maasinin 4 yilligina hesaplasan bile hala SAziz için asiri fazla para ödedigimiz gerçegi degistirmiyor.
Aziz iyi stoper ama ona verdigimiz parayi daha iyi bir stoper alabilirdik.

Hürriyet Szalai için flaş gelişme yazmış ben beğendim özellikle portekiz maçında ama daha öncesinde pek seyretmişliğim yok,29 yaşında, biz 3 vermiliz hoffenhaim 4 istemiş, çin ve betis istiyormuş bla bla bla

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gonderilenlerin 1 yil sozlesmesi kalmisti, zira

ayrica hicbir takimin satip alma zorunlulugu yok, ama taktir edersin ki satmadan alirsan borc dengesini tutturmak imkansiz olur
İyide serdarın da 4 yıl oynucağı garantisi yok o adamın maliyeti 4.5 milyon oldu bize hemde 4 yıllık ki bu para gayet uygun yıllarca kullanabileceğimiz birisi zaten

Cucak ve Szalai ucuz ve iyi transferler olur. Mükemmel degiller ama ligde iş yaparlar. Maaliyetleri fazla olmaz.

İyide serdarın da 4 yıl oynucağı garantisi yok o adamın maliyeti 4.5 milyon oldu bize hemde 4 yıllık ki bu para gayet uygun yıllarca kullanabileceğimiz birisi zaten

ben de cok asiri bulmadim total maliyeti, chedjoudan dusuk ki her turlu chedjoudan iyidir serdar
4.5 milyon veriliyosa takasta daha fazla kazanan oyuncular verilebilirdi hakan, olcan, umut, donk gibi. tek elestirim o olur

Yönetim, Rodriguez'den elde edilen gelirle Melo’yu takıma katarak kombine satışlarını arttırmayı planlıyor. (HT)

habere bak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt