Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.873
- 20.616
- 2.333
Şimdiden başlasin maaş boşa gitmesinhamit futbolu bırakınca sportif direktör olacakmış bizde
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiden başlasin maaş boşa gitmesinhamit futbolu bırakınca sportif direktör olacakmış bizde
1.4 verirseler küfrümü eder desteğimi çekerim asla da uğraşmam isterse messi yi getirsinler bu ne kahpelik ya bu kadar yüzsüz olunmaz hayır hamit kim ya hürriyet gelsin en azından kazık sokmadı bize yazıklar olsun çok ağır konuşcam..!!@!#Nevzat Dindar @nevzatdindar 5 dk.5 dakika önce İstanbul, Türkiye
FLAŞ.. HAMİT ALTINTOP 1 sene daha Galatasaray'da..
Nevzat Dindar @nevzatdindar 1 dk.1 dakika önce İstanbul, Türkiye
MİLLİYET ÖZEL.. Hamit Altıntop 1.4 milyon Euro garanti paraya imza attı..
Nevzat Dindar @nevzatdindar 24 sn.24 saniye önce İstanbul, Türkiye
Hamit geçen sezon 2.8 garanti parasını sakat olduğu için kabul etmedi.. 1.4 aldı.. Yönetim bu yüzden 1.4 vermeyi kabul etti..
bunlar canına susamış
Futboliçe @Gozdelinho_ Ama dur sen dur. Bir kaç gün içinde biri çok sağlam geçirecek buralar Allahımmm Goool tweetleriyle dolacak.
o gün bunu RT edicem hahah![]()
Mecburuz destek vermeye. Biz vermezsek tam bakacağız. Bu yöneticiler yaramaz şımarık çocuklarımız gibi ama faturayı mecbur ödemek zorundayız yoksa canımız evimiz yok olacak.Hamitle sözleşme imzalandıysa Gstoredan alışveriş yapan taraftar en büyük Galatasaray düşmanıdır
Sözüm söz beyler. Hamit'in sözleşmesinin uzatılmasına dair resmi bir açıklama bekliyorum. Tarihi bir küfür hazırladım. Sadece okumanız en az yarım saat sürer. Ve böylece forum tarihinde ihraç alan ilk yönetici olabilirim.
Sözüm söz beyler. Hamit'in sözleşmesinin uzatılmasına dair resmi bir açıklama bekliyorum. Tarihi bir küfür hazırladım. Sadece okumanız en az yarım saat sürer. Ve böylece forum tarihinde ihraç alan ilk yönetici olabilirim.