Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futboliçe ‏@Gozdelinho_ Ama dur sen dur. Bir kaç gün içinde biri çok sağlam geçirecek buralar Allahımmm Goool tweetleriyle dolacak.
1f601.png
1f648.png
o gün bunu RT edicem hahah

Yaw gitsin taksim'de alman hastanesine direktör olsun

bu Hamit ve Sabr den hic mi kurtulamayacagiz

Fenerbahceli bir baskan gecse kulubun basina bukadar maaf etmezdi kulubu

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Lan doktorlar mesaiye kalsın diye yıllık 1.4 milyon verip bi tane sakallı çirkin bi herifi emanet edecez

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 5 dk.5 dakika önce İstanbul, Türkiye
FLAŞ.. HAMİT ALTINTOP 1 sene daha Galatasaray'da..

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 1 dk.1 dakika önce İstanbul, Türkiye
MİLLİYET ÖZEL.. Hamit Altıntop 1.4 milyon Euro garanti paraya imza attı..

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 24 sn.24 saniye önce İstanbul, Türkiye
Hamit geçen sezon 2.8 garanti parasını sakat olduğu için kabul etmedi.. 1.4 aldı.. Yönetim bu yüzden 1.4 vermeyi kabul etti..

bunlar canına susamış
1.4 verirseler küfrümü eder desteğimi çekerim asla da uğraşmam isterse messi yi getirsinler bu ne kahpelik ya bu kadar yüzsüz olunmaz hayır hamit kim ya hürriyet gelsin en azından kazık sokmadı bize yazıklar olsun çok ağır konuşcam..!!@!#

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La bu hamit malatya li değilmi bunların kargo firması yokmu koca koca tirlar geçiyo bizim ordan Altıntoplar diye o da bununmus

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hamit ile Sabri ile uzat ama onlardan daha kaliteli ve az maaşlı Emre ve Bilal'i gönder helal dursun

Sent from my iPhone using Tapatalk

belli ki bizden bu sene de bi bk olmaz

Hamit/Sabri/Olcan/Selcuk/Yasin takimda kalir, Özbek boys cöpleri transfer eder, sonra basarisiz olursak sadece Riekerink suclu olur

Hamitle sözleşme imzalandıysa Gstoredan alışveriş yapan taraftar en büyük Galatasaray düşmanıdır
Mecburuz destek vermeye. Biz vermezsek tam bakacağız. Bu yöneticiler yaramaz şımarık çocuklarımız gibi ama faturayı mecbur ödemek zorundayız yoksa canımız evimiz yok olacak.

Aslolan Galatasaray !!!

hamitte adamin dibiymiş 1.4 almamıs baska topcu yapsa boy boy gazetelerden okurduk!1

Bu paralar ne ya gidip floryanin kapısında top sektiricem en kotu 250 bin euro yillikta bana verirler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamit kapakları takmaya geliyormuş lay lay lay brütus gladiateur hepsi birlikte Birleşik Krallık merkezinde bulunan şappur şappur ismail YK ben seni sevdim mi konserlerine yoğun ilgi varmış.

Yalana bak bak geçen sezon 1.4 almis falan filan.Bizi mi kopariyonuz anlamadim ki hay ben boyle isin..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözüm söz beyler. Hamit'in sözleşmesinin uzatılmasına dair resmi bir açıklama bekliyorum. Tarihi bir küfür hazırladım. Sadece okumanız en az yarım saat sürer. Ve böylece forum tarihinde ihraç alan ilk yönetici olabilirim.

Sözüm söz beyler. Hamit'in sözleşmesinin uzatılmasına dair resmi bir açıklama bekliyorum. Tarihi bir küfür hazırladım. Sadece okumanız en az yarım saat sürer. Ve böylece forum tarihinde ihraç alan ilk yönetici olabilirim.

Peki bizede bi güzellik yapacak mısınız ? Bi 10 dakikalık küfür serbest olsa ?

kufur zaten serbest

Bu elemanı gariya götürün sonra gençler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt