Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre çolakı joseyi göndermek kolay umutu sabriyi olcanı göndermek olay

Önce garanti ücret yok dediler,şimdi başka yalan dolan bu hamit altıntop,sabri sarıoğlu ikilisi çok Sevdiğim Galatasaray'ımı gelecek sezon destekleyemeyecek olmama sebep oldu.Emeği geçen Dursun ve tayfasının bize bu yaşattıkları çoluğundan çocuğundan çıksın,gün yüzü göremesinler haram zıkkım olsun,Allah bin belalarını versin

Yazık sağılacak inek gibi sağıyorlar kulübü. Hepimizin tek yapabildiği buradan yazabilmek, küfretmek, ıvır zıvır.

Uber Football Facts
Uber Football Facts – ‏@UberFootbalI

Benfica paid €750 and 20 footballs to sign a 9-year-old Renato Sanches. Bayern bought him for 30 million

Olan her zamanki gibi taraftara oluyor,bıktım artık her sezon başı saçmalıklardan.Ligi 6.bitirmişsin hala laga luga.Yazık,söylenecek söz yok.

Super kupa finalinde de jpk-hamit yaparız kesin o. sahayı ulan dursun yapacağın kadroya..

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler yönetim bu sezonu başlamadan bitirdi.Hoca bulmayarak,Hamit ve Sabriyle uzatarak bunu gösterdi.Bu sezon şampiyon olacağımızı düşünmek hayalciliktir.Geçmiş olsun.

Harbiden insanın sinirleriy le oynuyor bu dursun ..
hamite 1,4 garanti para nasıl verilir.
Harbiden linç mi edilmek istiyor acaba yola ilk lig maçında kaos yaratarak takımın küme düşmesini mi istiyor.
fenerbahçeli ol kesin başka bir açıklama bulamıyorum bile bile yapıyo hepsini kulübü nasıl sonuncu yapıp küme düşürürüm diye uğraşıyo.bide pis sırıtışı var ya kafasına demir kasa düşsün dedirtiyo

Ben riekerinke güveniyorum beyler ama dembele almayarak büyük hata etti demek oluyor ki riekerinkin sözü geçmiyo riekerink genç ister gidip rodallage alıyolarsa sallamıyolar demektir biz çok kötü yönetiliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt