Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Tarık, Olcan, Donk, Umut acil olmak üzere bunlara ek Yasin ve Semih'ten kurtulalım da sonrasında yönetim istediği kadar saçmalayabilir.

D5803 cihazımdan gönderildi

evet bence de iyi ama Gökhan için, 31 yaşına gelmiş ve son kontratını 4 yıl için 25 milyon tl olarak kapmış, süper olsa gerek.

Vallahi Tarık-Sabri-Linnes rotasyonundan tek oyuncu performansı alamayıp üstüne 4 milyon euro veriyorsak bence itiraz hakkımız yok. Gökhan 2-3 sene kapatır orayı bence Beşiktaş için iyi anlaşma.

iki ortasaha alıcaz ha..delaney ve johansen iyi olur. ama hendricki de sevdim,onu da alalım isterim
Hendrik - Delaney

Yapılsın ozaman. Berki Yıldız oyuncuları değil, lakin bize dinamizm ve sertlik getiren "Askerler" gerekiyor. Vikings'ler iyidir.
Keşke Selçuk Çin e fln gitse.. de

Song - Delaney yapsak..

CmR8JdaWgAAqRG3.jpg

Hamit in sözlesmesi 1 yil uzatildi (NTV Spor)

31 yasinda olan ve her rüzgar esmesi ile sakatlanan bir adama 4 yillik yapilan kontratin neresi iyi yahu?

Tabi diger yandan da haklisiniz bir alisik degiliz bu rakamlara, bize gelse banko 2,5 verirlerdi.

Bu cahiller gidip Telles'i satacaksa İsmail Köybaşı gelsin en azindan ikinci bir sol bekimiz olur. BJK'de 690 bin euro'ya oynadi.

Gaziantepspor'da Chibuike ve Arokoyo ile yollar ayrıldı. via @budak_alii

bunlarin yapacagi isten ne olur ki? takimdaki sorunsuz tek mevki sol bek telles-carole iki tane kaliteli bekimiz var ama habire birini göndermek istiyorlar

olcanlara umutlara dokunan yok. ne oynuyor ki bunlar ? ikisi de kac senedir burada bir halt yaptiklarini görmedim

böyle futbolcu müsveddelerini görmek istemiyorum..

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 5 u5 uur geleden
Galatasarayın kiralık olarak Atletico Madrid'den istediği Claudio Matias Kranevitter kulübü tarafından Sevilla'ya kiralanıyor ++

Galatasaray yönetiminin orta sahada için düşünülen Kopenhagen'dan Danimarkalı Thomas Delaney için görüşmeleri sürüyor.

Kranevitter olmayınca ona alternatif olarak Celtic'ten Norveçli Stefan Johansen listeye girdi +++

Oyuncunun menajeri Tore Pedersen ile görüştüm. 'Galatasarayın ilgisini biliyorum. Daha fazla konuşamam' dedi

Johansen'i takip edenler varmi?

Bizim peder bey TV'yi yenileyip daha büyük bir şey alınca dedim artık LİG TV almak şart oldu ve aldım sezon başlamadan.Ama daha sezon başlamadan pişmanlığını hissetmeye başladım.

Şu Tarık, Olcan, Donk, Umut acil olmak üzere bunlara ek Yasin ve Semih'ten kurtulalım da sonrasında yönetim istediği kadar saçmalayabilir.

D5803 cihazımdan gönderildi
blackfish bunların hiçbiri gitmicek sabri ve hamitten belli değilmi kokusu bilale oldu olan

Chelsea; Radamel Falcao, Alexandre Pato ve Marco Amelia'yla yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt