Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bence de iyi ama Gökhan için, 31 yaşına gelmiş ve son kontratını 4 yıl için 25 milyon tl olarak kapmış, süper olsa gerek.
Hendrik - Delaneyiki ortasaha alıcaz ha..delaney ve johansen iyi olur. ama hendricki de sevdim,onu da alalım isterim
H.O.Galatasaray, Willian Jose 'den haber beklediği için Rodallega 'yı bekletiyor. Kranevitter için kiralama teklifi yapılacak. [LİG TV]
Bu cahiller gidip Telles'i satacaksa İsmail Köybaşı gelsin en azindan ikinci bir sol bekimiz olur. BJK'de 690 bin euro'ya oynadi.
Bu cahiller gidip Telles'i satacaksa İsmail Köybaşı gelsin en azindan ikinci bir sol bekimiz olur. BJK'de 690 bin euro'ya oynadi.
bilmem ben kimseye güvenmem olanı anlattım ama şu an durumlar nanay ortasahmız yok bekler belli değil forvet zaten yok işin kötüsü girişim de yoksallamis ben sana diyeyim
blackfish bunların hiçbiri gitmicek sabri ve hamitten belli değilmi kokusu bilale oldu olanŞu Tarık, Olcan, Donk, Umut acil olmak üzere bunlara ek Yasin ve Semih'ten kurtulalım da sonrasında yönetim istediği kadar saçmalayabilir.
D5803 cihazımdan gönderildi