Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray camiası içinde taraftarın beklentisine karşılık verecek bir tane ADAM var.Oda Ünal Aysal.Diğerlerinin alayı çöp.

Kranevitter'i alıyorsa Sevilla burda ATM'nin strateji hatası var. Kendi ligindeki bir takıma potansiyeli olan bir oyuncuyu vermek...

Simeone istifa etmeli.

birsey sorcam kardeslerim ciddi skilde soruyorum!

olani biteni seyretmeye devammi ve nereye kadar?

RESMİ - VIP koltuk sahiplerine özel %15 indirimli yenileme dönemi, 14 Temmuz'a kadar uzatılmıştır.

kimse almaz böyle visyonsuz yönetimle tabi

CmSJ26HXEAEkQBc.jpg

SON DAKİKA! - Galatasaray'da bugün takımın ilk antrenmanına katılmayan Sneijder'e disiplin cezası verilecek. (Lig TV)

Külyutmaz icraatlarına başlamış.

Yazıklar olsun.

resmi sitede bulamadim ama lig tv bunu yayinlamis

İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama:
''Sezon öncesi tüm oyuncularımıza, yaz mevsiminde milli takımları ile ilgili programları göz önünde bulundurularak bir geri dönüş tarihi verilmiştir. Wesley Sneijder'a da takımın büyük bölümü gibi 1 Temmuz'da Florya'da olması gerektiği bildirilmişti. Ancak oyuncumuz bugünkü sezon açılışında ve antrenmanda yer almadı. Konuyla ilgili olarak kulübümüzün disiplin kuralları belli. Yönetim Kurulumuz bu çerçevede bir karar verecek, bilgilerinize.''

Sneijderin mazereti yoksa tabiki ceza verilmeli,burasi babasinin ciftligi degil

Gelecek olan cezanın Sneijder'in umrunda olduğunu zannetmiyorum. Adam bu yönetimi sallamıyor. Bu Allahın belası muşmula suratlı gavat gitmediği sürece belimiz doğrulmayacak.

Malesef snejder oyunlar yapmaya başladı, gitmek istiyor açık açık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder, özel işleri yüzünden kampa gelemediğini kulübe bildirdi. İdmanda yabancı oyunculardan sadece Carole hazır bulundu. (Milliyet)

Donk,Chedjou,Linnes,Carole,Bruma,Telles gibi isimler katılmış mı

Yabancılara bizim futbolcularımızdan 3-4 kat fazla para veriliyor.

O paraları hak etmek için gereğini yerine getiriyorlar mı bunları da düşünmek lazım.

Her şey bu kadar basit değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt